Libnet.ro
UNICEF

10:00

Atentie, romani. ANAF ii vizeaza pe toti cei care au cont si card bancar

Playtech Playtech,
Atentie, romani. ANAF ii vizeaza pe toti cei care au cont si card bancar

Fiscul a inceput sa adune din ce in ce mai multe informatii bancare despre romani! Recent, ANAF-ul a fost imputernicit sa intocmeasca un registru al tuturor conturilor bancare si de plati ale firmelor si persoanelor fizice din Romania. ANAF strange din ce in ce mai multe informatii despre romani Codul de procedura fiscala deja prevedea . continuă pe Playtech

Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie de aceste schimbari legislative si nu numai

Legislatia romaneasca, dupa cum am putut-o simiti cei mai multi pe pielea noastra, este stufoasa si plina de birocratie. Astfel ca, in ultima perioada, anumite aspecte legislative s-au modificat pentru a simplifica anumite proceduri cand vine vorba de asociatiile de locatari. Modificari intrate in vigoare ce privesc locuitorii de la bloc Daca pana acum un .

Daniel Buzdugan, apel disperat catre prieteni: Toti cei care v-ati vazut cu mine bateti o cruce mare! Ce se intampla in aceste momente

Emotii mari pentru unul dintre cei mai indragiti oameni de radio. Daniel Buzdugan a transmis ieri un mesaj ingrijorator pe contul sau de Facebook, iar cei dragi au reactionat imediat in incurajarea acestuia. Un impatimit al vacantelor in Grecia, simpaticul prezentator de la Morning Zu nu a facut exceptie nici anul acesta la ele, motiv .

Atentie, romani. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie de aceste schimbari din 2020

Statul la bloc aduce responsabilitati de care e bine sa stii, ca altfel te costa bani. Spre exemplu, in 2020, avem cateva modificari intrate recent in vigoare. Totodata, o decizie a.

RAR, schimbarile care vizeaza toti romanii. Ce prevede noul proiect de lege

Guvernul lucreaza la o propunere legislativa. Scopul modificarilor este de a se crea o mai buna armonizare a legislatiei interne cu un Regulament al Uniunii Europene aplicabil in domeniu. Ce prevede noul proiect de lege si care sunt noile schimbari Propunerea de lege initiata de Guvern trebuie, mai intai aprobata de acesta, iar apoi trebuie .

S-a intamplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toti cei prezenti

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiatii si prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plina de lume. A fost o zi grea si pentru politie, avand in vedere escaladarea tensiunilor, dupa evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui .

Lidia Buble a rupt tacerea public. Ce s-a intamplat anul trecut. A dat de gol pe toti cei implicati

Indragita cantareata Lidia Buble a facut public faptul ca surorile ei au cam suparat-o. Vedeta s-a aratat nemultumita de decizia lor si a tinut sa impartaseasca acest lucru cu fanii: O sa va spun aici, sa va stie o tara intreaga. Sunt neagra de suparare pe voi. Ce a avut aceasta sa le reproseze, aflati .

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Ce reguli trebuie sa respecte cei care vand pe OLX, Lajumate.ro, Publi24, Okazii. Ce prevede regulamentul

Legislatia in vigoare a fost modificata, astfel incat persoanele fizice care vand produse pe platformele de comert online trebuie sa respecte regulile impuse de lege, ca orice alt comerciant. Reguli noi pentru cei care vand produse online Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a modificat legislatia, iar acestea sunt regulile pe care le-au anuntat autoritatile. OLX urmareste .

Grecia impune o noua taxa pentru turisti: Ce suma vor trebuie sa achite cei care vor avea nevoie de ingrijiri medicale in concediu

Turistii care isi vor petrece vacantele in Grecia vor trebui sa achite, in curand, o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile medicale care le sunt oferite in perioada in care se afla pe teritoriul elen,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )