Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce avem nevoie de mai mult de opt ore de somn pe noapte

Playtech Playtech,
De ce avem nevoie de mai mult de opt ore de somn pe noapte

Daca ai un somn obisnuit, de opt ore pe noapte, si inca te simti obosit, s-ar putea sa ai nevoie de mai mult timp, din cauza unor schimbari in viata de zi cu zi. Probabil ca dormi in jur de opt ore pe zi, dar parca nu te simti intotdeauna odihnit dimineata. Nu e neaparat []. continuă pe Playtech

Tariceanu: Avem nevoie, mai mult ca oricand, de consolidarea rolului Asociatiei Senatelor din Europa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca rolul Asociatiei Senatelor din Europa, a carei a 19-a reuniune se desfasoara vineri la Palatul Parlamentului, trebuie sa fie consolidat pentru a r?.

Sondajul care arunca in aer PSD: Romanii vor referendum pentru Legile Justitiei. Peste 80% dintre cetateni considera ca politicul influenteaza justitia din ce in ce mai mult

Un sondaj IMAS efectuat la comanda Europa FM arata ca romanii sunt convinsi, intr-o proportie covarsitoare, ca factorul politic influenteaza justitia din ce in ce mai mult. La intrebarea Credeti ca.

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult, iar in urmatorul an va creste si numarul romanilor care nu vor putea sa isi plateasca imprumuturile. Oficialii Bancii Nationale au.

Ce efecte au asupra sanatatii prea multe ore somn

Mai putin de sase ore de somn pe noapte si mai multe de zece sunt asociate cu un risc ridicat de aparitie a sindromului metabolic, atrag atentia oamenii de stiinta. Rezultatele, publicate in Jurnalul Medical.

Ce marci auto au crescut cel mai mult n Europa si care sunt campioanele scaderilor

Jeep, Seat si Dacia sunt marcile cu cele mai mari cresteri procentuale in UE intre ianuarie si mai, perioada in care vanzarile de masini noi au crescut cu 2,4%, arata datele ACEA. Germania este cea mai mare piata auto europeana, urmata de Marea Britanie. in Romania s-au inmatriculat aproape 48. 000 de masini noi, avans de 29% fata de anul trecut.

Twitter aloca mai mult spatiu pentru stiri

Twitter a anuntat ca isi schimba serviciul pentru a aloca un spatiu mai mare unor evenimente majore precum Cupa Mondiala, cutremure, nunti regale si alegeri, in incercarea de a facilita accesul utilizatorilor la tweet-uri cat mai interesante, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )