Libnet.ro
UNICEF

15:45

Avertismentul pentru toti cei care au card bancar. Nu mai faceti asta niciodata

Playtech Playtech,
Avertismentul pentru toti cei care au card bancar. Nu mai faceti asta niciodata

Sigur ai card bancar si, in ciuda tuturor solutiilor de-a plati cu telefonul, uneori ai nevoie sa-l folosesti la bancomat. Si atunci situatia se schimba. Cand folosesti un card la. continuă pe Playtech

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

Ambasadorul Marii Britanii: Cazul Kovesi va ramane unul de referinta pentru toti cei angrenati in lupta anticoruptie, nu doar in Romania

Victoria fostei sefe a DNA la CEDO este o confirmae a faptului ca, si fara sprijin politic, institutiile anti-coruptie din Romania si-au respectat mandatul, este de parere ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, care spune despre cazul Kovesi ca va ramane unul de referinta.

Atentie: toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. incalci legea grav daca nu respecti aceste reguli

In ciuda a ceea ce-ai crede, in Romania se si schimba lucrurile in bine. Si ca cetatenii sa se conformeze, vorbim de amenzi care ajung pana la 40. 000 de lei. Cel putin intr-un oras din.

Care este cea mai mare teama a romanilor pentru perioada urmatoare

Raspandirea infectiei cu coronavirus e un motiv de ingrijorare pentru toti, insa oamenii vad si alte efecte negative ale acestei pandemii care ii pot afecta pe termen lung.

45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic. Cum poti beneficia de acesti bani

Guvernul plateste 45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic.

Amenda de pana la 2.500 de lei pentru cei care nu poarta masca peste nas

Amenzile pentru cei care nu respecta legea si anume pentru cei care nu poarta masca in mod corect, deasupra gurii si a nasului, sunt cuprinse intre 500 si 2. 500 de lei.

Guvernul cipriot va suporta costul vacantei pentru orice turist care contracteaza coronavirusul in Cipru

Guvernul cipriot a anuntat ca va acoperi costul vacantei pentru orice turist care va contracta noul coronavirus in Cipru.

Plata calatoriilor cu mijloacele de transport in comun, posibila si cu un card bancar. Optiunea, disponibila deocamdata pe trei linii - FOTO

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca de azi bucurestenii pot achita calatoriile direct cu cardul bancar in trei mijloace de transport in comun. Momentan, se poate plati in acest mod pe liniile Expres 780, 783 si 784, dar Firea spune ca in maximum o luna proiectul va fi extins.

Avertismentul Orange pentru toti clientii: ce e wangiri, teapa care iti umfla factura

Orange a transmis un avertisment deosebit de serios cu privire la o frauda la care sunt expusi clientii. Nu-i prima data cand tehnica asta e folosita si mereu e la fel de paguboasa. Cel mai.

Transport gratuit pentru toti elevii din tara. Ministrul Monica Anisie: Fiecare copil al Romaniei are dreptul la educatie

Elevii vor beneficia gratuit de transport local si feroviar, pe tot parcursul anului calendaristic, in conditiile in care, joi, Guvernul Orban a adoptat o hotarare prin care se reglementeaza procedura de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2636 seconds )