Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avocatii vor sa-l scoata din inchisoare pe Radu Mazare. Ce eroare de procedura au gasit acestia

Playtech Playtech,
Avocatii vor sa-l scoata din inchisoare pe Radu Mazare. Ce eroare de procedura au gasit acestia

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei ar putea sa iasa deja din inchisoare. Ce se intampla acum? Radu Mazare, eliberat din inchisoare?! Avocatii lui Radu Mazare au cerut sa vada documentele care atesta faptul ca autoritatile din statul Madagascar au respectat intocmai procedura pentru extradare in cazul edilului. Jurisprudenta . continuă pe Playtech

Actul care schimba radical situatia lui Radu Mazare

Situatia lui Radu Mazare s-ar putea schimba la 180 de grade, potrivit informatiilor obtinute exclusiv de Antena 3. Avocatii fostului edil din Constanta vor sa vada documentele care atesta ca in Madagascar a fo.

Radu Mazare se va casatori in penitenciar. in trei saptamani vor bate clopote de nunta! Pregatirile sunt aproape gata

In trei saptamani vor bate clopote de nunta pentru Radu Mazare la Penitenciarul Rahova. Pregatirile pentru ceremonia in care fostul edil isi va uni destinul cu cea care i-a fost alaturi in Magdagascar,.

Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii

Radu Mazare va ramane, dupa incheierea perioadei de carantina, in Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana cel putin in anul 2021. Asa a hotarat o comisie a Penitenciarului. in prezent, fostul edil se afla in celula din penitenciarul Rahova cu inca trei persoane, doi cetateni de origine turca si un roman, a declarat Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei.

Adevaratul motiv pentru care Radu Mazare vrea sa se casatoreasca in spatele gratiilor

Mama lui Radu Mazare a dezvaluit adevaratul motiv pentru care fiul sau vrea sa se casatoreasca dupa gratii, in conditiile impuse in penitenciar Roxana e o fata foarte buna si n-am cuvinte sa-i.

Detalii despre NUNTA iN ZEGHE a anului: Cine va fi invitat si ce MENIU va avea Radu Mazare la fericitul eveniment! Mama fostului edil da tot din... celula!

Mama lui Radu Mazare e extrem de bucuroasa ca fiul ei se insoara, chiar daca nunta care va avea loc la Penitenciarul Rahova nu va fi asa cum a visat de ani buni. Despre mireasa, soacra spune ca va veni abia l.

Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii. Dezvaluiri facute de mama sa: S-ar putea de saptamana viitoare sa-l duca la munca

Radu Mazare a fost vizitat la Penitenciarul Rahova de mama sa. E un luptator. Suntem actori foarte buni, el vrea sa nu ma faca sa sufar si eu la fel. Ne zambim, il incurajez ca o sa treaca, el imi.

Incident grav in Parcul Herastrau. O femeie, la un pas de moarte dupa ce a incercat sa scoata din apa o jucarie

Incident grav in Parcul Regele Mihai I din Capitala. O femeie de 33 de ani a fost la un pas de moarte, dupa ce a incercat sa scoata din apa jucaria copilului care o insotea. Agentii de la Politia.

Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din inchisoare

In jur de 50 de oameni protesteaza, duminica, impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitand eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii scandeaza.

Cum isi ocupa Radu Mazare timpul in inchisoare si cand ar putea incepe munca? Mama fostului edil: Pur si simplu se invarte in cerc (VIDEO)

Gabriela Mazare, mama fostului primar de Constanta, a vorbit despre situatia fiului sau din Penitenciarul Rahova, marturisind ca acesta isi ocupa timpul citind si uitandu-se la seriale.

Liviu Dragnea ar fi cerut sa fie transferat din inchisoare. Locul vizat s-ar afla la 300 km de Bucuresti

Perioada de carantina se apropie de final pentru Liviu Dragnea, acesta depunand deja o cerere de transfer din penitenciar, a declarat Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1893 seconds )