Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bianca Dragusanu, un nou cadou din partea lui Gabi Badalau. Cat de romantic a fost

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, un nou cadou din partea lui Gabi Badalau. Cat de romantic a fost

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau revin din nou in atentia fanilor lor. Cu toate ca niciunul dintre ei nu a afirmat impacarea, gesturile dintre ei din ultima perioada arata clar ca povestea lor e una frumoasa in continuare. Ce cadou i-a oferit afaceristul vedetei? Bianca Dragusanu, cadou romantic din partea lui Gabi Badalau Bianca Dragusanu . continuă pe Playtech

Ce cadou a primit Bianca Dragusanu din partea lui Gabi Badalau. Toti au vazut-o pe vedeta

Bianca Dragusanu a primit un cadou neasteptat din partea lui Gabi Badalau. Cum mai este relatia dintre cei doi si cum a fost vazuta recent fosta asistenta de televiziune? Nimeni nu se astepta ca fiul de milionar sa-i ofere asa ceva. Gaba Badalau, cadou spectaculos pentru Bianca Dragusanu Lucrurile pare ca se indreapta spre ceea .

Ce au facut aseara Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Totul e clar acum

Cum se prezinta acum relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau? Ce au facut aseara controversatii amorezi? Vedetele au fost surprinse sarbatorind venirea primaverii. Relatia Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: ce au facut aseara amorezii? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau surprind cu continuarea relatiei. Cei doi au parut ca nu-si vor mai da sansa sa .

Iulia Salagean, dezvaluiri despre Bianca Dragusanu: A luat cutitul de pe masa si a sarit la el

Curg acuzatiile la adresa Biancai Dragusanu din partea fostilor prieteni. Iulia Salagean, fosta sotie a lui Alex Bodi si fosta prietena de suflet a Biancai rupe tacerea. Femeia spune ca Bianca era geloasa pe ea, chiar si in relatia cu Gabi Badalau.

Bianca Dragusanu a rabufnit la TV. Ce a spus despre relatia cu Gabi Badalau

Viata Biancai Dragusanu nu e lipsita nici acum de controversa, desi s-a crezut ca totul urmeaza sa se linisteasca dupa ce Alex Bodi a plecat din calea ei. Fosta asistenta pacatoasa a rabufnit la TV. Ce a spus aceasta despre discutata relatie cu Gabi Badalau? Ce a pus Bianca Dragusanu despre relatia dintre ea si .

Ce decizie a luat Bianca Dragusanu. I-a socat pe toti, Alex Bodi e din nou langa familia ei

Bianca Dragusanu este foarte fericita de cand sora acesteia, Oana, a decis sa se mute in Bucuresti. Astfel ca vedeta a fost cea care s-a ocupat de toate formalitatile pentru cumpararea unei locuinte in zona de Nord a Capitalei si astfel, familia acesteia s-a facut vecina cu Alex Bodi, conform cancan. ro. Ce decizie a luat .

Ce si-a facut Daria, iubita lui Alex Bodi, la fata. Poti sa juri ca o copiaza pe Bianca Dragusanu

Daria Radionova atrage toate privirile dupa ce si-a schimbat complet fizionomia. Frumoasa rusoaica a apelat la medicina estetica si la tratamentele faciale pentru a arata extrem de bine si se pare ca iubita lui Alex Bodi se mandreste cu frumusetea ei. Ce interventie si-a facut Daria Radionova la fata Daria Radionova atrage toate privirile dupa .

ANALISTII BCR: Exista un risc din partea energiei la adresa ratei inflatiei

Exista un risc din partea energiei la adresa inflatiei masurata prin indicele preturilor de consum, arata analistii BCR Cercetare intr-un raport de analiza. Acestia citeaza preturile productiei industriale, care, conform Institutului National de Statistica INS), au inregistrat un avans considerabil in termeni lunari in ianuarie, de +1,3% pe total.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )