Libnet.ro
UNICEF

11:45

Bianca de la Puterea Dragostei il face praf pe Nelson Mondialu: Gata cu respectul. Spun tot ce a facut

Playtech Playtech,
Bianca de la Puterea Dragostei il face praf pe Nelson Mondialu: Gata cu respectul. Spun tot ce a facut

In urma cu aproape o saptamana, Bianca de la Puterea Dragostei povestea ca ar putea urma o colaborare cu un vlogger din Romania pe care la cunoscut recent. Fanii brunetei sustin ca ar fi vorba de un jucator de fotbal din SUA, care s-a mutat recent in Capitala. Bianca de la Puterea Dragostei il face . continuă pe Playtech

Cristina Mihaela Dorobantu, de la Puterea Dragostei, declaratii despre viata dincolo de micul ecran: Ma vad in ipostaza de sotie si mama

Dupa ce s-a lansat in lumea televiziunii ca fiind pasionata de stil, prezentatoarea face un salt destul de mare, transformandu-se in psiholog la Puterea Dragostei.

Andra Volos de la Puterea Dragostei, atac furibund. Ce i-a transmis lui Bogdan Mocanu

A spus tot, chiar la TV. Andra Volos de la Puterea Dragostei, atac furibund. Ce i-a transmis fosta vedeta Kanal D lui Bogdan Mocanu, fostul iubit. Ce i-a transmis Andra Volos fostului iubit Andra Volos si Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai indragite cupluri de la Puterea Dragostei. Acestia s-au cunoscut in cadrul .

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )