Libnet.ro
UNICEF

22:45

Black Friday la eMAG se incheie: ultimele reduceri importante

Playtech Playtech,
Black Friday la eMAG se incheie: ultimele reduceri importante

EMAG a inceput campania de Black Friday in dimineata zilei de 17 noiembrie. inchide Black Friday la miezul noptii, dar pana atunci tot mai sunt produse de cumparat la pret redus. Campania Black Friday la eMAG a fost cea mai mare de pana acum, conform statisticilor comunicate pe parcursul zilei. De Black Friday au fost []. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG iPhone. 6 telefoane cu reduceri care suna tare bine

Black Friday eMAG iPhone. De Vinerea Neagra 2017 emag. ro are reduceri uriase la telefoane mobile Apple. Telefoanele iPhone pot fi cumparate acum la preturi foarte mici.

Black Friday eMAG. A venit tsunamiul de ora 14: emag.ro a suplimentat ofertele

Black Friday eMAG. emag. ro a anuntat valul 2 de reduceri care contine noi promotii la mii de produse.

Black Friday 2017 Fashion Days. Reduceri uriase la haine: rochii de la 59 lei, 1 milion de oferte

Black Friday 2017 Fashion Days. De Vinerea Neagra 2017 magazinul online fashiondays. ro anunta reduceri foarte mari la haine, dar si la o multime de alte produse pentru femei si pentru barbati.

Black Friday la eMAG a inceput oficial cu reduceri incredibile

Black Friday la eMAG e cel mai asteptat moment din acest eveniment al reducerilor si cumparaturilor. De acum este oficial si poti profita de cele mai mari reduceri pe care le va avea magazinul anul acesta. eMAG a promis ca face Black Friday o singura zi si anul acesta ziua e de 17 noiembrie. Campania [].

Black Friday 2017 Fashion Days a inceput de joi seara. Preturile mici dau navala, 90% reducere

Black Friday 2017 Fashion Days. De Vinerea Neagra 2017 magazinul online fashiondays. ro anunta reduceri foarte mari la haine, dar si la o multime de alte produse pentru femei si pentru barbati.

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

SURPRIZA Care este orasul din care a venit cea mai mare comanda de Black Friday la eMAG si despre ce suma e vorba

De Black Friday, toti romanii s-au ingramadit pe site-urile celor mai mari magazine online pentru a prinde sutele de produse aflate la oferta. Printre acestea au fost si cateva produse mai speciale, la preturi foarte mari, care au avut insa si ele parte de doritori.

eMAG are preturi bune de Black Friday la electrocasnice mici

Black Friday 2017 si-a facut prezenta in online la prima ora a diminetii, iar la cel mai mare retailer din Romania se vede cel mai bine acest lucru. De Black Friday, eMAG ti-a dat ocazia sa-ti faci singur unul sau mai multe cadouri, de care sa te bucuri tot anul si dupa aceea. De la [].

Black Friday la Delta Studio - reduceri de pana la 90% la solutii pentru amenajari de interior inteligente (P)

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul amenajarilor interioare, Delta Studio lanseaza campania de Black Friday cu reduceri de pana la 90% la gresie si faianta, obiecte sanitare, mobilier pentru baie si bucatarie, corpuri de iluminat si nu numai.

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele curg incontinuu

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )