Libnet.ro
UNICEF

13:45

Black Friday la eMAG: Reduceri surpriza venite in ultimul moment

Playtech Playtech,
Black Friday la eMAG: Reduceri surpriza venite in ultimul moment

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Iata ce ar trebui sa stii de eveniment. UPDATE 20:30: Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Anul acesta au venit cu o multime de []. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG iPhone. 6 telefoane cu reduceri care suna tare bine

Black Friday eMAG iPhone. De Vinerea Neagra 2017 emag. ro are reduceri uriase la telefoane mobile Apple. Telefoanele iPhone pot fi cumparate acum la preturi foarte mici.

Black Friday eMAG. A venit tsunamiul de ora 14: emag.ro a suplimentat ofertele

Black Friday eMAG. emag. ro a anuntat valul 2 de reduceri care contine noi promotii la mii de produse.

eMAG Black Friday 2017: Reduceri de peste 60% la produse de ingrijire personala

EMAG Black Friday 2017 tocmai a inceput in aceasta dimineata, cu reduceri de pana la 90% la un stoc de peste doua milioane de produse. Pentru ca stim ca esti in cautarea celor mai bune oferte, iata care sunt reducerile aplicate produselor de ingrijire.

eMAG Black Friday 2017: Reduceri la iPhone, Samsung si alte smartphone-uri

EMAG Black Friday 2017 , cea de-a saptea editie a celui mai asteptat eveniment de shopping al anului a inceput. Pentru aceasta editie, cel mai mare retailer online are peste 2. 000 de produse la reducere. Ti-am ales mai multe smartphone-uri care vor.

BLACK FRIDAY 2017. Reduceri fabuloase pe Fashion Days

Black Friday 2017incepe laFashion Daysin seara de 16 noiembrie si va continua pe durata intregii zile de 17 noiembrie, in aplicatia de mobil si pe website. Anul acesta,.

Black Friday 2017: Reduceri de pana la 66% la vacantele de pe litoralul romanesc

Campania Black Friday 2017 se desfasoara si in turism. Paradis Vacante de Vis, cel mai important touroperator dedicat Litoralului romanesc, lanseaza in perioada 17-24 noiembrie 2017, o campanie cu reduceri de pana la 66% pentru mai multe.

Black Friday 2017: Reduceri de pana la 70% la Christian Tour

De Black Friday 2017, agentia de turism Christian Tour are reduceri de pana la 70% la destinatiile interne si de pana la 50% la destinatiile externe.

Black Friday la eMAG a inceput oficial cu reduceri incredibile

Black Friday la eMAG e cel mai asteptat moment din acest eveniment al reducerilor si cumparaturilor. De acum este oficial si poti profita de cele mai mari reduceri pe care le va avea magazinul anul acesta. eMAG a promis ca face Black Friday o singura zi si anul acesta ziua e de 17 noiembrie. Campania [].

Black Friday la eMAG: Reduceri imbatabile pe ultima suta de metri

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Iata ce ar trebui sa stii de eveniment. 27:Credeai ca ai vazut tot de Black Friday? eMAG ofera in continuare reduceri si porneste celde-al doilea val de promotii. UPDATE 20:30: Cei de [].

Black Friday la eMAG se incheie: ultimele reduceri importante

EMAG a inceput campania de Black Friday in dimineata zilei de 17 noiembrie. inchide Black Friday la miezul noptii, dar pana atunci tot mai sunt produse de cumparat la pret redus. Campania Black Friday la eMAG a fost cea mai mare de pana acum, conform statisticilor comunicate pe parcursul zilei. De Black Friday au fost [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )