Libnet.ro
UNICEF

10:15

Black Friday e gata, eMAG continua cu reduceri speciale

Playtech Playtech,
Black Friday e gata, eMAG continua cu reduceri speciale

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Mai jos vezi vestile importante de peste zi. Black Friday la eMAG s-a incheiat, dar vine Crazy Days si eMAG listeaza sute de mii de produse la pret redus in campania de Black Friday, eMAG []. continuă pe Playtech

Cum a ajuns o comuna din Iasi in topul vanzarilor de Black Friday. Comanda la eMag cu valoarea cea mai mare a fost plasata dintr-o alta localitate ieseana

In topul comenzilor facute de Black Friday pe emag. ro apare comuna Miroslava, din judetul Iasi. Totodata, o alta localitate din judet apare in top cu cea mai mare valoare inregistrata pe o comanda.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

Black Friday la eMAG: Ghidul care te ajuta sa cumperi produsele la reducere

Black Friday 2017 la eMAG , cel mai mare retailer online din Romania, va incepe in data de 17 noiembrie. Pentru anul acesta, eMAG a anuntat reduceri la peste 2 milioane de produse si o livrare mai rapida datorita investitiilor de ordinul milioanelor.

Black Friday la eMAG: cu ce PC-uri de gaming va deschide retailerul marea sarbatoare a shopping-ului

EMAG lanseaza de Black Friday o serie de sisteme desktop si laptop-uri destinate gamerilor inraiti. Iata la ce configuratii a decis retailerul sa ofere cele mai mari reduceri.

Black Friday la eMAG iti aduce si routere la pret mic

Black Friday a inceput oficial si la eMAG si printre toate produsele deja recomandate e loc si de niste routere. Ca doar nu vei sta cu noul telefon pe 4G. Din catalogul eMAG am ales unele dintre cele mai bune modele si la preturi avantajoase. Black Friday e in derulare, asa ca ar trebui sa [].

eMAG Black Friday 2017: Reduceri de peste 60% la produse de ingrijire personala

EMAG Black Friday 2017 tocmai a inceput in aceasta dimineata, cu reduceri de pana la 90% la un stoc de peste doua milioane de produse. Pentru ca stim ca esti in cautarea celor mai bune oferte, iata care sunt reducerile aplicate produselor de ingrijire.

Black Friday la eMAG a inceput oficial cu reduceri incredibile

Black Friday la eMAG e cel mai asteptat moment din acest eveniment al reducerilor si cumparaturilor. De acum este oficial si poti profita de cele mai mari reduceri pe care le va avea magazinul anul acesta. eMAG a promis ca face Black Friday o singura zi si anul acesta ziua e de 17 noiembrie. Campania [].

eMAG Black Friday 2017: Reduceri la iPhone, Samsung si alte smartphone-uri

EMAG Black Friday 2017 , cea de-a saptea editie a celui mai asteptat eveniment de shopping al anului a inceput. Pentru aceasta editie, cel mai mare retailer online are peste 2. 000 de produse la reducere. Ti-am ales mai multe smartphone-uri care vor.

Black Friday la eMAG se incheie: ultimele reduceri importante

EMAG a inceput campania de Black Friday in dimineata zilei de 17 noiembrie. inchide Black Friday la miezul noptii, dar pana atunci tot mai sunt produse de cumparat la pret redus. Campania Black Friday la eMAG a fost cea mai mare de pana acum, conform statisticilor comunicate pe parcursul zilei. De Black Friday au fost [].

Black Friday 2017 la eMAG: periferice pentru un PC de gaming

Black Friday 2017 este aproape, iar de aceasta data venim cu recomandari de periferice pentru gaming de la eMAG. eMAG are nu mai putin de doua milioane de produse pregatite pentru Black Friday, iar intre atat de multe reduceri sigur vei gasi ceva care te intereseaza. Si chiar daca nu urmaresti ceva anume, tot va [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )