Libnet.ro
UNICEF

19:32

Black Friday pe Google: cum arata nebunia reducerilor pe internet

Playtech Playtech,
Black Friday pe Google: cum arata nebunia reducerilor pe internet

Black Friday in Romania e mai devreme decat in Statele Unite ale Americii. Chiar si asa, e interesant in sine. Google ne arata acum cum se vede pe net. LIVEBlack Friday in Romania . continuă pe Playtech

eMAG a publicat deja cateva din produsele reduse de Black Friday. Un Iphone XS, vedeta reducerilor

EMAG Black Friday 2018 va avea loc pe 16 noiembrie, iar cel mai mare retailer online din Romania a facut deja publice o serie de reduceri pe care le va oferi cu ocazia evenimentului. Printre aceste reduceri se afla si smartphone-ul iPhone X.

VIDEO Black Friday la eMAG: cum arata depozitul care iti tine produsele

EMAG s-a pregatit pentru Black Friday cu un depozit nou. inca e in dezvoltare, dar acum are la dispozitie 126. 000 metri patrati pentru cumparaturile tale. Iata cum arata. eMAG s-a.

CATALOGUL eMAG de BLACK FRIDAY 2018 are preturi socant de mici, iar surpriza nu este doar asta. Ce a pregatit magazinul de ziua reducerilor

Catalogul eMAG Black Friday 2018 aduce milioane de produse la preturi reduse. Da, este vorba chiar de ordinul milioanelor, pentru ca anula acesta eMAG are in total trei milioane de oferte speciale pregatite pentru Vinerea Neagra a reducerilor. Ce-i drept, interesul romanilor pentru Black Friday a crescut foarte mult de la an la an, doar [] .

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS. Cele mai bune reduceri de BLACK FRIDAY la Fashion Days

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS Mai mult de jumatate dintre romani planuiesc sa cumpere cel putin un produs in weekend-ul reducerilor, Black Friday, iar oferta comerciantilor merge de la vacante la un eur.

eMAG Black Friday. Big Bang-ul reducerilor e aici: TOP 17 produse

EMAG Black Friday 2018. Nu mai e mult pana cand emag. ro da drumul campaniei de Vinerea Neagra. Deja eMAG a publicat catalogul ofertelor.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

emag.ro Black Friday. TOP 9 oferte proaspete pe siteul eMAG

Emag. ro Black Friday 2018. Au mai ramas doar cateva ore pana cand magazinul online eMAG da startul reducerilor de Vinerea Neagra. Magazinul a publicat deja un catalog ce include o serie de produse scoase la oferta de Black Friday.

Vivo lanseaza doua chinezarii atragatoare si ieftine, inainte de Black Friday

In timp ce multi dintre noi viseaza cu interes la Black Friday, iar chinezii tocmai s-au bucurat de ziua reducerilor, cei de la Vivo au dezvaluit doua terminale interesante cu niste finisaje.

elefant.ro da startul Black Friday 2018 pe 14 noiembrie, cu reduceri de pana la 90% la sute de mii de produse

Sub sloganul Black Friday vine mai devreme elefant. ro va da startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie dimineata, sute de mii de produse urmand sa aiba discount-uri de pana la 90%.

Care e legea in Romania in cazul reducerilor masive de Black Friday

Black Friday va fi pe 16 noiembrie. Sunt insa magazine care au pornit mai devreme. Toate acestea trebuie sa respecte insa legislatia. La acest capitol, iata cum sta Romania. Practicile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )