Libnet.ro
UNICEF

15:45

BMW, mai ieftin decat Dacia? Cum iei cu salariu minim o masina Seria 1

Playtech Playtech,
BMW, mai ieftin decat Dacia? Cum iei cu salariu minim o masina Seria 1

BMW, ca marca de masini, si-a gasit un loc cald si bun in Romania, in special cu modele second hand si la concurenta cu popularitatea Dacia. Dar daca vrei sa iei o masina noua, exista o promotie disponibila pana pe 30 iunie. BMW a anuntat saptamana asta o campanie speciala la BMW Seria 1 cu []. continuă pe Playtech

Orban: La sesizarea mea impotriva guvernului, Basescu a racnit mai tare decat Dragnea. Cel mai bine ar fi sa scrie carti, sa lase politica

Liderul PNL Ludovic Orban a vorbit vineri la Timisoara despre declaratiile lui Traian Basescu, potrivit carora acesta si-ar dori o alianta a partidelor de Opozitie. Orban a declarat ca fostul presedinte a fost cel care a racnit mai tare decat Dragnea la sesizarea sa impotriva guvernului si i-a sugerat, totodata, sa sa scrie carti si sa lase politica activa.

Vremea in mini-vacanta de Rusalii. Vremea va fi mai calda decat normalul perioadei. Unde va ploua

Vremea in mini-vacanta de Rusalii. Vremea va fi mai calda decat normalul perioadei in mini-vacanta de Rusalii, dar vor exista momente de instabilitate atmosferica semnalate mai mult in zonele de munte, mai ales.

Vremea in minivacanta de Rusalii. Vremea va fi mai calda decat normalul perioadei. Unde va ploua

Vremea in minivacanta de Rusalii. Vremea va fi mai calda decat normalul perioadei in minivacanta de Rusalii, dar vor exista momente de instabilitate atmosferica semnalate mai mult in zonele de munte, mai ales dup.

Anunt facut de ANM. Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade. indeosebi dupa-amiaza si seara, in zona de munte si in regiunile vestice,.

DACIA a lansat masina pe care si-o permite si un student: Cum arata cel mai ieftin model din Romania! (FOTO)

Dacia Student este masina proiectata in timpul regimului comunistpentru a fi pusa la dispozitia studentilor. Desi este o masina precara, mica, cheltuielile de intretinere reduse o faceau.

Smecherie pe lacul milionarilor. Salupa mai scumpa decat casa

Lacul milionarilor este plin de barci care mai de care mai scumpe. Fiecare milionar cu vila pe malul lacului Snagov are in posesie si o salupa simpla sau una cu dormitor in dotare. Celebrul Serghei Mizil a fost.

Simona Halep: Sunt mai buna decat anul trecut si mai puternica mental

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita la Roland Garros, a declarat, citata de LEquipe, ca se simte o jucatoare mai buna ca anul trecut pe zgura pariziana, cand.

Sergiu Mocanu: Nu am vazut prostie mai mare decat chemarile unionistilor sa voteze pentru Andrei Nastase

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, se arata indignat ca mai multi lideri unionisti, precum Constantin Codreanu sau Traian Basescu, au decis sa-l sprijine in turul II de scrutin pentru functia de primar de Chisinau pe candidatul PPDA, Andrei Nastase.

INFOGRAFIC Puterea de cumparare a romanilor, de patru ori mai mica decat media europeana

Un studiu realizat de GfK asupra a 32 de state europene arata ca, in 2017, fiecare cetatean din tarilor UE analizate a avut o putere medie de cumparare de 16. 436 euro. Romania inregistreaza insa o putere de cumparare de patru ori mai mica, in ciuda cresterii economice record din 2017.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )