Libnet.ro
UNICEF

10:00

Calendar ortodox 25 septembrie 2020. Ce sfinti sarbatoresc romanii

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 25 septembrie 2020. Ce sfinti sarbatoresc romanii

In fiecare an pe data de 25 septembrie sunt praznuiti mai multi sfinti importanti. De asemenea, in popor se spune ca in aceasta zi trebuie sa fii intelegator cu toata lumea si sa nu te certi cu nimeni. Calendar ortodox 25 septembrie 2020 Data de 26 septembrie aduce o serie de sfinti care sunt sarbatoriti . continuă pe Playtech

Horoscop vineri 25 septembrie 2020. Zodia care are probleme la locul de munca

Dupa ce au consultat astrele, astrologii au aflat ce se va intampla cu zodiile in perioada urmatoare. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie aduce tensiuni in afaceri, dar si situatii dificile din punct de vedere sentimental. Horoscop vineri, 25 septembrie 2020 Astrele vin cu o avertizare pentru o zodie care ar putea face greseli care .

Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020: vreme instabila, ploi si descarcari electrice

Prognoza meteo ANM pentru vineri 25 septembrie 2020. Meteorologii au anuntat vreme usor instabila in prima parte a zilei. Unde se inregistreaza ploi si cate grade vor fi in termometre. Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020 Administratia Nationala de Meteorologie anunta cum va fi vremea maine. Potrivit specialistilor, incepand de la aceasta data, temperaturile maxime .

Prognoza meteo pentru weekendul 25-27 septembrie 2020. incep ploile in toata tara

Weekendul 25-27 septembrie 2020 aduce vreme rece si schimbatoare in toata tara. Sunt prognozate averse insemnate, instabilitate atmosferica siminime ce vor scadea pana la 8 grade. Meteorologii anunta.

Evenimentul cultural Noaptea bibliotecilor 2020, organizat pe 25 septembrie

Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi va invita in data de 25 septembrie sa participati la un eveniment cultural initiat la nivel national de Asociatia Nationala a Bibliotecilor Publice din Romania ANBPR), Noaptea bibliotecilor, organizat si sustinut de Consiliul Judetean Calarasi, sub motto-ul Pe timp de noapte protejeaza-te citind!.

Alerta meteo ANM. Vremea o ia razna pe 25 septembrie! Ce se intampla, insa, pe 4 octombrie

Vremea frumoasa si cu temperaturi generoase se va termina din data de 25 septembrie, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Toamna isi intra in drepturi, iar maxima va cobori la 16 grade Celsius la munte. Alerta meteo ANM: vine frigul Vremea se raceste accentuat din data de 25 septembrie in majoritatea teritoriului, iar precipitatiile lovesc .

Continua telenovela pentru salvarea COS Targoviste. Sindicatul spune ca nu se stie ce vor face muncitorii din 25 septembrie

Soarta Combinatului de Oteluri Speciale COS) Targoviste este in mana instantei. Tribunalul Dambovita urmeaza sa decida daca se prelungeste procedura insolventei in cazul COS sau se intra direct in faliment dupa 25 septembrie, data pana la care a fost revocat preavizul de concediere.

Curs BNR pentru 23 septembrie 2020. Criza economica influenteaza rata de schimb valutar

BNR va emite astazi noile cotatii pentru rata de schimb valutar, dupa ora 13:00. Vom afla daca noua situatie de criza va influenta si mai mult cursul de schimb. Tot astazi aflam daca si Indicele ROBOR se modifica, in comparatie cu rapoartele zilei de 22 septembrie. Criza economica si deciziile sustinute de BNR Banca Nationala .

Racire accentuata a vremii si ploi dupa 25 septembrie Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci accentuat dupa 25 septembrie, in majoritatea zonelor tarii, si va ploua, dar la inceputul lunii octombrie se va incalzi din nou, potrivit meteorologilor.

Prognoza ANM pentru 24 septembrie 2020. innorari temporare si averse

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de joi, 24 septembrie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime? Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie 2020 Conform ultimelor informatii oferite de catre meteorologi, ziua de joi, 24 septembrie, va fi in continuare frumoasa.

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 24 septembrie 2020. Numerele norocoase validate de Loteria Romana

Loteria Romana face din nou oameni fericiti. Printre cei care au cumparat bilete pentru tragerea Loto 649 de duminica 20 septembrie 2020, s-au aflat si trei castigatori. Este vorba despre biletele castigatoare jucate la agentia 03-094 din Pitesti, agentia 09-001 din Braila si la agentia 18-074 din Motru, judetul Gorj. Cei care si-au incercat norocul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )