Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care este, de fapt, numele adevarat al lui Tudor Chirila. Nimeni nu il stie asa pe juratul Vocea Romaniei

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, numele adevarat al lui Tudor Chirila. Nimeni nu il stie asa pe juratul Vocea Romaniei

Fanii il aplauda la concerte si pe scenele de teatru din intreaga tara, dar nu multi stiu care este, de fapt, numele adevarat al lui Tudor Chirila. Artistul l-a dezvaluit in cadrul ultimei editii a emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV, in urma unei dsicutii cu Horia Brenciu si Irina Rimes. Numele adevarat al . continuă pe Playtech

De ce s-au despartit Tudor Chirila si Andreea Raicu, dupa 5 ani de relatie. Cei doi au fost la un pas sa se casatoreasca

Printre cele mai cunoscute relatii ale showbiz-ului se afla si relatia de 5 ani dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila. Cu toate ca acestia au foat la doar un pas de casatorie, alta le-a fost soarta. Tudor este acum implinit, are doi copii si o sotie, dar Andreea inca isi asteapta iubirea. De ce s-au .

Tudor Chirila a cedat in fata lui Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Sunt un dobitoc!

Tudor Chirila si Horia Brenciu s-au certat din nou in cadrul emisiunii Vocea Romaniei. Cei doi jurati s-au luat la harta dupa ce primul concurent a urcat pe scena si a cantat. Unul a fost de parere ca nu are o emisie corecta, celalalt fiind de parere ca nu pronunta bine cuvintele in limba engleza.

Care este mancarea preferata a Deliei. Mama vedetei de la iUmor a dat-o de gol la Chefi la Cutite

Mama Deliei a venit in editia de miercuri seara, la preselectiile Chefi la cutite. Solista de muzica populara i-a incantat pe cei trei chefi de la Antena 1 cu mancarea preferata a fiicei ei. Mama Deliei a spus, la Chefi la cutite, care este mancarea preferata a vedetei de la iUmor in editia de miercuri .

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate. Cum se recupereaza romanca

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate si a vorbit despre cum se recupereaza pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen. Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate Simona Halep a jucat doar doua meciuri la turneul din Beijing. in primul tur a trecut de Rebecca Peterson cu 6-1, 6-1, .

Tudor Chirila, gest inedit in fata unei concurente pentru a o convinge sa aleaga echipa lui: Stiu sigur ca poti sa faci om din mine VIDEO

Ana Maria Ioana, in varsta de 19 ani, a reusit sa intoarca patru scaune la Vocea Romaniei, in editia de vineri seara, 18 octombrie. Pentru a o convinge sa mearga in echipa lui, Tudor a facut un gest inedit.

Schimbarile facute de Instagram. Care este functia la care s-a renuntat

Instagram renunta la functia Following Activity, care le permitea utilizatorilor sa vada like-urile, comentariile, dar si cui dau follow prietenii lor de pe Instagram. Informatia a fost confirmata pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )