Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care sunt cele patru noi tipuri de personalitati descoperite

Playtech Playtech,
Care sunt cele patru noi tipuri de personalitati descoperite

Testele de personalitate sunt extrem de populare, cu toate ca daca intrebi anumiti psihologi, iti vor spune ca rezultatele sunt putin mai evoluate decat semnele astrale. Un nou studiu, bazat. continuă pe Playtech

Specializarile de nisa, o noua tendinta in educatie. Care sunt cele mai cautate domenii

Ultra-specializarile sunt noua tendinta in educatia internationala pentru ca piata muncii solicita mediului universitar aceasta abordare, in special prin noile joburi oferite, spune Ana Maria Papp, Manager Deptartament Universitati din Strainatate,.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. Urmele au fost descoperite in 1965 .

WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

De la rochia din diamante a lui Cate Blanchett, de la Premiile Oscar, pana la superba rochie de mireasa purtata de Kate Middleton, iata mai jos cele mai spectaculoase si scumpe rochii ale tuturor timpurilor.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Alerta METEO: Schimbare radicala a vremii! Care sunt zonele cele mai afectate...

Meteorologii au anuntat prognoza pentru perioada 24 septembrie 22 octombrie 2018. Acestia au precizat ca saptamana care urmeaza vine cu o racire accentuata si cu ploi abundente. Astfel, in perioada.

Cum se masoara corect tensiunea arteriala la domiciliu. Care sunt cele mai exacte aparate, ce este hipertensiunea de halat alb

O varietate mare de aparate pot fi astazi folosite la domiciliu pentru masurarea tensiunii arteriale, importanta pentru pacientii care au nevoie sa-si managerieze afectiunea cardiaca.

VIDEO Care sunt mecanismele ce duc la aparitia insomniei cronice

Ce anume ne poate impiedica sa obtinem odihna de care avem nevoie pe durata noptii? Cel mai adesea este vorba despre stresul acumulat pe perioade lungi de timp, grijile, gandurile si planurile de viitor, dar in egala masura este posibil ca lipsa somnului de calitate sa fie generata chiar de frica de insomnie. in materialul video de mai jos editorii Ted Ed expun simptomele ce descriu aceasta circularitate defectuoasa ce ne afecteaza sanatatea intregului organism.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )