Libnet.ro
UNICEF

15:15

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Clipe cumplite pentru creatorul de moda: inauntru am dureri

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Clipe cumplite pentru creatorul de moda: inauntru am dureri

Catain Botezatu este din nou sub apriga supraveghere a medicilor. Ce se intampla acum cu vedeta si mai este starea sa de sanatate. Acesta le-a marturisit fanilor tot. Catalin Botezatu, din nou la spital Din pacate, nu a ajuns momentul in care Catalin Boteztau sa rasufle linistit. Acesta a ajuns din nou pe mana medicilor, . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu, din nou la spital. Ce se intampla cu designerul, dupa operatia din Turcia

Catalin Botezatu are din nou probleme de sanatate! Ce se intampla acum cu celebra vedeta? Acesta le-a recunoscut fanilor ca are dureri incredibile si ca il chinuie groaznic. Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor Catalin Botezatu a suferit patru interventii chirurgicale, iar acum urmeaza sa plece din nou in Turcia. De data aceatsta, pentru .

Catalin Botezatu ajunge din nou pe mana medicilor. Ce i se intampla dupa operatie

Catalin Botezatu nu a scapat de chinul cauzat de problemele legate de cancerul la colon. Celebrul creator de moda a suferit patru interventii chirurgicale la o clinica din Turcia, iar acum a ajuns din nou.

Catalin Botezatu, de nerecunoscut langa doi fosti concurenti Exatlon. Giani Kirita a facut totul public

Catalin Botezatu abia daca a fost recunoscut de catre fanii acestuia. Celebrul designer arata foarte diferit. Ce au observat cei care il urmaresc la fotografia acestuia cu doi fosti cocurenti de la Exatlon? Catalin Botezatu, extrem de schimbat! Giani Kirita a postat o fotgrafie cu celebrul Catalin Botezatu. Desi se scria zilele trecute ca acesta .

Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu: Daca nu era Bravo, ai Stil, nu exista! Ce i-a facut lui Mihai Albu

Catalin Botezatu a spus adevarul despre Iulia Albu, fosta sa colega de la Kanal D. Designerul sustine ca daca nu era emisiunea Bravo, ai Stil, criticul de moda nu exista. Ce i-a facut lui Mihai Albu? Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu Catalin Botezatu si Iulia Albu au stat la aceeasi masa, facand parte din .

Venetia e in stare de alerta. Se pregateste sa infrunte din nou invazia apelor, din cauza vantului puternic din larg

Venetia e in stare de alerta. Se pregateste sa infrunte din nou invazia apelor, din cauza vantului puternic din larg. Piata San Marco, aflata la cel mai mic nivel din Venetia, a fost din nou inundata.

Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura

Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, raman din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, potrivit unei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti. Cele doua spitale au, impreuna, peste 400 de copii internati. Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici, au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru HotNews. ro.

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa din cauza vanzarilor in pierdere catre populatie

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa, din cauza unui ordin al Autoritatii de Reglementare in Energie ANRE), care va determina producatorul hidro sa cumpere energie din piata libera, pentru a o vinde mai ieftin catre populatie, a.

Birchall continua disputa cu Dancila, acuzand-o din nou de minciuna: Sau poate nu ati inteles despre ce vorbeam. Ar fi mai grav decat o minciuna de campanie

Ana Birchall continua atacurile si o acuza din nou de minciuna pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a spus ca nu stie la ce se refera fostul ministru al Justitiei atunci cand vorbeste despre nenorocirile si asaltul asupra justitiei. Ana Birchall, exclusa din PSD, ii reaminteste Vioricai Dancila ca au discutat despre subiectele controversate din justitie, precum recursul compensatoriu sau sectia speciala. Mai mult, ii aduce aminte despre corespondenta purtata cu ea in 2017, pe tema Ordonantei 13. Atunci, Birchall era interimar la Justitie, dupa demisia lui Florin Iordache.

CUTREMUR MONDEN! Rona Hartner, la un pas sa-si piarda vocea! Boala teribila LOVESTE DIN NOU

Celebra cantareata Rona Hartner a fost la un sa-si piarda vocea din cauza sedintelor de chimio terapie. Vedeta nu spera ca va mai putea vreodata vorbi. Cu atat mai putin credea ca va putea sa mai.

GATA! E LEGE! Toti POSESORII DE PERMIS AUTO, obligati SA DEA DIN NOU EXAMENUL! SOFERII ROMANI, iN ALERTA

Vesti proaste pentru soferii din Romania, dar mare atentie si celor care doresc sa obtina permisul de conducere! E obligatoriu sa respectati legea si sa indepliniti anumite conditii. Neaparat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2987 seconds )