Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cati bani ia Cheloo la iUmor. Antena 1 ii da un salariu de invidiat

Playtech Playtech,
Cati bani ia Cheloo la iUmor. Antena 1 ii da un salariu de invidiat

Dupa ce s-a aflat ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor, fanii emisiunii au vrut sa stie cat castiga si Cheloo. Desi pare de necrezut, membrul trupei Parazitii primeste mai mult decat colegul sau de platou. in plus, Cheloo face bani si cu firma lui de inregistrari audio. Cheloo castiga o suma fabuloasa la iUmor . continuă pe Playtech

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Cati bani au dat Ioan si Victor Becali, Teia Sponte si Vasile Geambazi la nunta Teodorei. Apropiatii lui Gigi nu s-au lasat mai prejos

A fost sarbatoare mare in familia Becali, sambata, pe 12 octombrie, cand fiica latifundiarului s-a maritat cu Mihai Mincu. Imediat dupa evenimentul care a fost organizat in stil grandios, la Palatul Snagov, s-a aflat si cati bani a strans Teodora la nunta. A primit sume impresionate in plic si din partea unchilor sai. Cati bani .

Din ce se intretine Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau. Vedeta si-a lansat o super afacere. Cati bani produce

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau si-au incheiat povestea de iubire cu un divort rasunator. Vestea separarii a venit in mod neasteptat, in urma cu cateva saptamani, iar cantareata a parasit locuinta de cateva zeci de mii de euro a fostului sot. Din ce se intretine Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau Odata cu vestea .

Cati bani cere Andreea Balan pentru a canta la balul bobocilor. Multi liceeni si-o doresc la prima petrecere din liceu

Andreea Balan se recomanda ca fiind un artist complex, care face show pe scena, chiar si pe cele unde se organizeaza balul bobocilor, aducand in fata spectatorilor band, dansatoare, costume si cate si mai cate. Astfel, multi liceeni si-o doresc la prima petrecere, dar totul ar putea fi ingreunat de sume. Cati bani cere? Cati .

Angelina Jolie, venituri fabuloase, dar departe de top 10 de la Hollywood. Cati bani castiga fosta sotie a lui Brad Pitt

Angelina Jolie a ajuns de la copilul rebel al Hollywood-ului la cea mai cunoscuta actrita din lume, asa ca veniturile ei sunt fabuloase. Cu toate acestea, nu o pozitioneaza in top 10 cei mai bine platiti actori din lume. Cati bani castiga fosta sotie a lui Brad Pitt? Angelina Jolie are venituri fabuloase, dar sunt .

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

Cati bani investeste Simona Halep pe luna in echipa de hochei pe care o are. Suma nu este deloc mica

Simona Halep castiga sume exorbitante din tenis si din contractele de sponsorizare pe care le are cu firme de renume la nivel mondial, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile sale. Campioana de la Wimbledon a decis sa investeasca o parte din bani intr-o echipa de hochei de fete si este foarte mandra .

Cati bani lua Tamara Buciuceanu de la statul roman. Primea indemnizatie de merit, din 2004

Marea actrita a murit pe 15 octombrie, la Spitalul Elias, din Capitala, la varsta de 90 de ani. Tamara Buciuceanu a fost internata la inceputul acestei luni in spital, din cauza unei probleme cardiace mai vechi pe care o avea. Vestea a intristat intreaga tara, actrita fiind considerata o legenda a teatrului si filmului romanesc.

Cati bani a strans Will Smith din actorie. Averea imensa a unuia dintre cei mai bogati actori

Willard CarrollWillSmith, Jr. s-a nascut pe 25 septembrie1968,Philadelphia,Pennsylvania,SUA. Este un actor, producator, rapper si compozitor american, nominalizat la premiile OscarsiGlobul de Aur. De asemenea este artisthip-hopR&Bcastigator al mai multor premiiGrammy. in aprilie 2007, revistaNewsweekl-a numit cel mai bun actor de laHollywood. Averea imensa a lui Will Smith stransa din actorie Smith a cunoscut faima ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )