Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani se dau pe aplicatii si care sunt cele mai cautate pe iOS si Android

Playtech Playtech,
Cati bani se dau pe aplicatii si care sunt cele mai cautate pe iOS si Android

Aplicatiile si jocurile pe mobil fac ca smartphone-ul sa fie o unealta eficienta pentru munca, dar si pentru distractie. Din fericire, exista aplicatii pentru aproape orice si destule jocuri cu care sa te distrezi. Totusi, unele au mai mult succes decat altele. Acestea sunt cele mai descarcate aplicatii si jocuri mobile de pe AppStore si []. continuă pe Playtech

Vaslui, Teleorman si Mehedinti sunt cele mai sarace judete. Daca nu s-ar da ajutoare sociale si pensii, jumatate din tara ar fi n saracie

Datele oficiale atat europene cat si nationale dovedesc, in fiecare an, ca nu se fac pasi mari in directia estomparii saraciei. Ultimele cifre disponibile sunt din 2017, dar fac referire la anul 2016, iar acestea demonstreaza ca, daca statul nu plati asistatii sociali si pensionarii, jumatate din populatie ar fi in risc de saracie si excluziune sociala. Sunt unele judete care se afla intr-o situatie critica.

Cat de des ar trebui sa cureti frigiderul si care sunt cele mai bune metode

Frigiderul este obiectul care functioneaza non stop, iar igiena dinauntrul lui este foarte importanta pentru alimentele pe care le depozitezi.

Care sunt cele mai valoroase 100 de companii din lume

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, in timp ce Top 10 de anul trecut era compus doar din companii americane.

O stoarce de energie! Care este jucatoarea din circuitul WTA care ii face cele mai mari probleme Simonei Halep!

Simona Halep a dezvaluit numele jucatoarei din circuitul feminin in compania careia joaca cele mai istovitoare meciuri.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an.

Spitalul Judetean organizeaza concurs 37 de posturi vacante, cele mai multe pentru asistenti medicali si infirmieri

Angajari masive la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. in contextul unui deficit urias de personal, unitatea medicala scoate la concurs nu mai putin de 37 de posturi vacante. Cele mai multe posturi puse la bataie sunt de asistenti medicali si infirmieri. Concursul va avea loc luna viitoare.

Spitalul Judetean organizeaza concurs pentru ocuparea a 37 de posturi, cele mai multe pentru asistenti si infirmieri

Angajari masive la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. in contextul unui deficit urias de personal, unitatea medicala scoate la concurs nu mai putin de 37 de posturi vacante. Cele mai multe posturi puse la bataie sunt de asistenti medicali si infirmieri. Concursul va avea loc luna viitoare.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Unde se situeaza Bucurestiul

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an. Orasul elvetian.

Care sunt originile adevarate ale fotbalului, conform arheologilor

Cu mult inainte de febra campionatelor mondiale de fotbal, mayasii practicau sportul care astazi imbina si dezbina oameni si umple barurile de pretutindeni. Fotbalul este cel mai popular sport din lume, fiind indragit de peste 265 de milioane de oameni. Poate fi jucat pana si pe cele mai rudimentare terenuri, precum un camp oarecare, si [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )