Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cati bani ar putea sa ceara Google pentru urmatorul tau telefon cu Android

Playtech Playtech,
Cati bani ar putea sa ceara Google pentru urmatorul tau telefon cu Android

Producatorii de telefoane Android precum Samsung sau Huawei vor trebui sa plateasca multi bani catre Google. Asta doar ca sa poata includa suita de aplicatii Google in telefoanele. continuă pe Playtech

BNR a votat limitarea gradului de indatorare pentru creditele acordate persoanelor fizice. Cati bani mai puteti imprumuta

Banca Nationala a Romaniei BNR) a votat miercuri regulamentul care prevede impunerea unor grade maxime de indatorare pentru creditele acordate persoanelor fizice, potrivit unor surse din Banca Centrala, scrie econo.

Cati bani primesc persoanele care gasesc mistreti morti. Anuntul facut de ministrul Agriculturii

Persoanele care gasesc cadavre de mistreti si ofera autoritatilor astfel de informatii primesc un stimulent de 225 de lei, iar pentru porcii domestici stimulentul este de 65 de lei, a anuntat, joi, ministrul.

Modificarea climei ar putea scumpi berea, pentru ca va scadea randamentul culturilor de orz

Schimbarile climatice ar putea pune probleme amatorilor de bere in urmatoarele decenii, in conditiile in care vor provoca o scadere a randamentului culturilor de orz, ingredient principal pentru productia celei mai populare bauturi alcoolice a lumii, arata un nou studiu publicat luni in revista Nature, scrie Agerpres.

O substanta interzisa ar putea fi legalizata pentru tratarea depresiei. Despre ce drog este vorba

Ketamina ar putea fi legalizata pentru tratarea depresiei in Marea Britanie. Conform oamenilor de stiinta substanta este de zece ori mai eficienta decat multe alte medicamente existente pe piata pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )