Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest . continuă pe Playtech

Cazul Caracal: Avocatul familiei Luizei Melencu sustine ca sunt indicii ca a existat o a treia victima

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, pentru Mediafax, ca din punctul lui de vedere exista o a treia victima deoarece indiciile pe care le are arata ca anchetatorii evita un scandal. Avocatul spune ca sunt si bijuterii care ar indica o a treia victima.

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi detalii in CAZUL CARACAL: Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase

Noi infomatii in cazul Caracal. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, ca urmeaza sa fie curatata casa lui Gheorghe Dinca, pentru a se putea patrunde in casa si a se ridica probe. Dupa.

Cazul Caracal. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii dure dupa anuntul DIICOT: Am fost mintiti

Rudele Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu au reactionat dur dupa ce DIICOT a anuntat ca in urma raportului INML cu privire la oasele gasite in padurea de langa Caracal nu s-a putut identifica nicun profil ADN. Bunicul Luizei este distrus si crede ca anchetatorii au mintit familiile celor doua fete. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii .

Cazul Caracal. Din oasele gasite in padure, banuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidentia un profil ADN, anunta DIICOT

Specialistii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure, in cazul Caracal, deoarece erau intr-o stare de calcinare excesiva, arata DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispozitie de refacere a analizei. Procurorii DIICOT au gasit, in data de 5 august, un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a sustinut, la acel moment, ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu 18 ani), pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

Diana Belbita vorbeste despre cazul Caracal. Cum crede ca se puteau salva Alexandra si Luiza

Diana Belbita a vorbit despre cazul din Caracal, dupa ce a aflat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Luptatoarea este de parere ca cele doua fete s-ar fi putut salva daca ar fi practicat un sport. Cum se puteau salva Alexandra si Luiza Fosta concurenta de la Exatlon si Ferma Un nou .

INML, precizari despre probele analizate in cazul Caracal. Se desfasoara un proces de reesantionare si de reluare a analizelor ADN

O comunicare venita din partea INML tulbura din nou apele in cazul Caracal, dupa ce, in ultimele zile, s-a intors pe toate fetele comunicatul transmis sambata, 17 august 2019, de DIICOT despre imposibilitatea identificarii AND-ului din ramasitele osoase gasite in liziera de la Caracal, din cauza starii avansate de degradare.

Au fost audieri bomba in cazul Caracal la DIICOT. Afaceristul Remus Radoi s-a razgandit si spune ca nu a avut prea multe informatii pentru anchetatori

Au fost audieri bomba in cazul Caracal la DIICOT. Controversatul om de afaceri Remus Radoi a fost audiat de procurorii din Capitala dupa ce a reclamat public relatiile de prietenie dintre oamenii legii si.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, rocesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public, INML.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public,.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Romania clanurilor

Unchiul Alexandrei Macesanu face din nou acuzatii dure la adresa politistilor si procurorilor din judetul Olt, despre care spune ca sunt sclavii clanurilor de interlopi. Alexandru Cumpanasu afirma ca atitudinea autoritatilor in fata interlopilor creeaza o noua forma de sclavagism. Alexandru Cumpanasu, despre cazul Caracal: Un neosclavagism se asterne peste Romania ROMANIA CLANURILOR: O alta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )