Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din padure. Cine este victima

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din padure. Cine este victima

Misterul in cazul crimelor din Caracal se adanceste tot mai mult. Institutul National de Medicina Legala INML) a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele gasite in padure. Procurorii au emis ulterior un comunicat in care au precizat ca in urma analizelor nu s-a putut evidentia niciun profil ADN, ceea ce inseamna ca victima . continuă pe Playtech

INML a finalizat si trimis DIICOT raportul privind probele ADN in cazul Caracal

Institutul National de Medicina Legala INML) a informat Ministerul Sanatatii ca raportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT, informeaza surse de la nivelul Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.

INML a finalizat si trimis DIICOT raportul privind probele ADN in cazul Caracal

Institutul National de Medicina Legala INML) a informat Ministerul Sanatatii ca raportul privind pr.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu PUBLICA raportul integral cu privire actiunea politiei si procurorilor in cazul Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, joi raportul integral preliminar al unei institutii publice cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la lipsa) de interventie a.

Expertii INML au finalizat analiza probelor ADN in cazul Caracal. Raportul a fost trimis procurorilor DIICOT

Oficialii Institutului National de Medicina Legala INML) au informat Ministerul Sanatatii, in seara zilei de vineri, 16 august, caraportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT.

Cazul Caracal. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii dure dupa anuntul DIICOT: Am fost mintiti

Rudele Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu au reactionat dur dupa ce DIICOT a anuntat ca in urma raportului INML cu privire la oasele gasite in padurea de langa Caracal nu s-a putut identifica nicun profil ADN. Bunicul Luizei este distrus si crede ca anchetatorii au mintit familiile celor doua fete. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii .

Cazul Caracal. Din oasele gasite in padure, banuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidentia un profil ADN, anunta DIICOT

Specialistii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure, in cazul Caracal, deoarece erau intr-o stare de calcinare excesiva, arata DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispozitie de refacere a analizei. Procurorii DIICOT au gasit, in data de 5 august, un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a sustinut, la acel moment, ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu 18 ani), pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

Diana Belbita vorbeste despre cazul Caracal. Cum crede ca se puteau salva Alexandra si Luiza

Diana Belbita a vorbit despre cazul din Caracal, dupa ce a aflat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Luptatoarea este de parere ca cele doua fete s-ar fi putut salva daca ar fi practicat un sport. Cum se puteau salva Alexandra si Luiza Fosta concurenta de la Exatlon si Ferma Un nou .

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Document-soc in cazul Caracal. Manevra revoltatoare a procurorilor

Procurorul din cazul Caracal a deschis dosar penal abia dupa ce a urmarit o emisiune la televizor, nu dupa ce Alexandra a sunat la 112. Asta rezulta dintr-un document prezentat, miercuri, de Razvan Dumitrescu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )