Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cea mai buna cura de detoxifiere. Metodele prin care iti purifici organismul

Playtech Playtech,
Cea mai buna cura de detoxifiere. Metodele prin care iti purifici organismul

Ultima moda in materie de sanatate o constituie detoxifierea. Pe scurt, chiar daca te alimentezi ca la carte si duci un mod de viata sanatos, corpul tau acumuleaza toxine. Sursele sunt diverse: aer poluat, medicamente, chiar si propriul corp, prin eliberarea radicalilor liberi. De aceea, se recomanda sa respecti curele de detoxifiere. Cura de detofixiere . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de pepene murat. Trucul care il transforma intr-un deliciu

Pepenii murati in saramura fac parte din cele mai gustoase muraturi din lume. Metoda prin care acestia sa nu se inmoaie si trucul care ii transforma intr-un deliciu. Reteta de pepene murat. Trucul care il transforma Ingrediente pepeni mici cu coaja tare marar uscat frunze de telina radacina si frunze de hrean usturoi ardei iute .

Cea mai buna reteta de gem de gutui. Este aromat si natural, perfect pentru iarna

Unul dintre preparatele preferate ale romanilor in acest sezon este, fara indoiala, gemul de gutui iar reteta de mai jos este, cu siguranta, cea mai buna din cate ai gustat. Asa ca nu pierde timpul si noteaz-o in caiet! Cea mai buna reteta de gem de gutui Daca atunci cand primul fruct care iti trece .

Cea mai buna metoda pentru o cina rapida. Trucurile care te ajuta oricand

Incercam sa ducem un stil de viata sanatos, insa descoperim, de cele mai multe ori, ca cel mai mare inamic al nostru este lipsa timpului. Seara, putini aleg sa isi petreaca acele cateva ore libere de dupa munca in bucatarie, gatind. insa, cu aceste trucuri simple, putem pregati cea mai gustoasa cina rapida. Iata ce .

Primetime Emmy 2020 - Zendaya, desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic. Vezi si lista celorlalte premii acordate

Zendaya a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic, gratie interpretarii sale din productia de televiziune Euphoria, in cadrul celei de-a 72-a editii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, relateaza AFP, citata de Agerpres. La aceasta categorie au mai concurat actritele Jennifer Aniston The Morning Show), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark) si Sandra Oh Killing Eve).

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

TOP 5 activitati pentru tine si cea mai buna prietena!

Timpul petrecut alaturi de prietena ta este mereu distractiv, mai ales cand va povestiti una alteia .

Ce emisiune va avea Denise Rifai la Kanal D: imi doresc sa fie cea mai buna dintre toate cele pe care le-am realizat pana acum

Denise Rifai va realiza o noua emisiune la Kanal D, 40 de intrebari cu Denise Rifai, si va avea premiera in aceasta toamna.

Cea mai simpla reteta de conopida murata. Asa iese crocanta si este sanatate curata pentru organism

Daca esti fan muraturi, atunci trebuie sa afli care este cea mai simpla reteta de conopida murata. Gospodinele adevarate isi dezvaluie secretele si iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu da gres niciodata. Reteta simpla de conopida murata Toamna este, fara indoiala, cel mai aglomerat sezon pentru gospodinele adevarate. Acestea umplu camara .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )