Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Playtech Playtech,
Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile . continuă pe Playtech

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Transalpina,cea mai inalta sosea din Romania, vazuta toamna din drona - VIDEO spectaculos

Un clip realizat de Alexandru Buduran alias Alexs Bird, cu drona, in zona care imprejmuieste Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a devenit rapid viral pe net. Filmarea a fost.

Reteta de ZACUSCA. Cea mai gustoasa zacusca din aceasta toamna

In aceasta perioada a anului toate gosodinele se pregatesc cu fel si fel de bunatati pentru iarna, zacusca fiind nelipsita din meniu. Astfel, pentru o zacusca delicioasa ai nevoie de: 6 kg vinete; un kg cea.

Stirile ProTV: Care este cea mai periculoasa zona din Capitala, unde au loc talharii ca in filme

In Bucuresti, cel mai ridicat coeficient de criminalitate se afla in Sectorul 3 - peste 132%. Asta inseamna ca in Sectorul 3 s-au petrecut cele mai multe talharii si spargeri de societati comerciale din Capitala.

Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata inflatie din UE in octombrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost in octombrie de 0,7%, in scadere fata de 0,8% in septembrie, si de 1,1% in Uniunea Europeana, mai mica fata de luna precedenta, respectiv 1,2%. Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate.

40 de ani de la cea mai mare catastrofa din istoria navigatiei maritime romane. Cum a sfarsit petrolierul Independenta, mandria flotei romanesti

In urma cu 40 de ani, 42 de marinari au murit dupa ce petrolierul Independenta a fost lovit de o nava straina, la Bosfor.

Venetia, afectata de o noua maree inalta; cea mai grava saptamana din ultimii 150 de ani

Venetia a fost inundata in proportie de circa 70%, duminica, dupa o maree inalta de 150 de centimetri, a anuntat primarul orasului italian, Luigi Brugnaro, potrivit Agerpres.

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )