Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cea mai mare teapa cu 5G: cum isi tot inseala un operator clientii

Playtech Playtech,
Cea mai mare teapa cu 5G: cum isi tot inseala un operator clientii

5G este un termen pe care industria telecom il iubeste, iar acesta companie profita de naivitatea clientilor si ii pacaleste ca le ofera viteze 5G. Retele 5G au inceput sa apara in. continuă pe Playtech

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

Cea mai mare teapa cu 5G: cum isi tot insala un operator clientii

5G este un termen pe care industria telecom il iubeste, iar acesta companie profita de naivitatea clientilor si ii pacaleste ca le ofera viteze 5G. Retele 5G au inceput sa apara in.

Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienta a sezonului: cati romani au fost cu ochii pe Pro TV

Ultimul episod din serialul Vlad, difuzat luni seara, 21 mai, a adus cele mai mari audiente din sezon pentru Pro TV. Milioane de romani au urmarit cel de-al 13-lea episod al seriei.

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie.

Business report: Romania - cea mai mare crestere a preturilor de consum din UE pentru a patra luna la rand; Pandele intra de sambata cu autobuzele de la olandezi pe cinci rute Bucuresti Ilfov; Cat de greu iti gasesti un job dupa 45 de ani

Salarii mai mari in constructii, lucrari mai scumpe. Firmele au trimis notificari. Majorarea salariului minim de. Complexul Energetic Hunedoara merge in pierdere si in acest an: minus 400 de milioane de lei. insa angajeaza mineri. CE Hunedoara, compania care.

Alerta de la ANM! Ploi torentiale si grindina, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara, valabila pana marti, la ora 10:00. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica,.

Informare meteo: Ploi si vijelii, pana marti dimineata, in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi instabila, pana marti dimineata la ora 10. 00, in aproape toata tara, potrivit unei informari emise de Adminsitratia de Meteorologie.

Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare in Romania, de 3 ori mai mare decat prin cancer

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, in Romania, de trei ori mai mare decat cea prin cancer, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, medicul Dragos Vinereanu.

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucuresti. Cat va castiga cea mai buna handbalista a lumii

Capitanul echipei nationale si cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, a semnat continuarea intelegerii cu echipa de club CSM Bucuresti.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )