Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai rapida metoda de dezghetare a parbrizului e mai simpla decat crezi

Playtech Playtech,
Cea mai rapida metoda de dezghetare a parbrizului e mai simpla decat crezi

Inca n-a fost gasita cea mai buna metoda de dezghetare a parbrizului, dar, cu siguranta s-au gasit unele foarte rapide. Una dintre ele o sa te surprinda si nu e deloc complicata. Iarna. continuă pe Playtech

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa,libera sa actioneze din nou. Milioane de euro, palate si limuzine din cersit

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa este libera sa actioneze din nou. Se intampla in Romania, unde judecatorii au decis ca cei care au facut din zeci de copii sclavi, nu au facut de fapt nimic.

PSD:Romania a atins cea mai mare crestere a productivitatii economice, ajungand pe primul loc intre economiile dezvoltate din lume

Partidul Social Democrat au postat, vineri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj in care vorbeste despre productivitatea economica din timpul Guvernarii PSD. in Guvernarea PSD, Romania a atins cea mai.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in luna ianuarie

Romania a avut, in luna ianuarie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, si anume de 3,2%, fiind urmata de Letonia 2,9%), Ungaria si Estonia ambele 2,8%), arata datele publicate vineri de.

Tavalugul scumpirilor a continuat in ianuarie. Eurostat: Romania a avut cea mai mare inflatie de UE

Inflatia anuala a scazut la 1,4% in zona euro si pana la 1,5% in statele membre ale uniunii Europene, a informat vineri Eurostat, precizand ca Romania a inregistrat cele mai mari scumpiri, de 3,2%, in timp ce Grecia a avut o inflatie de numai 0,5%, cea mai mica din UE.

Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru vaccinul anti-HPV. Romnia este tara din UE cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin

Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru vaccinul anti-HPV, a anuntat, vineri, ministrul Sorina Pintea. Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin si singura, in afara de Polonia, care nu a alocat, pana in acest an, niciun ban pentru vaccinarea anti-HPV. Ministerul Sanatatii nu a mai cumparat vaccin anti-HPV de 11 ani, din 2008.

VREMEA in weekend. Va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in nord, centru si local in rest. Valorile termice vor avea abateri negative, in general, de 8. 10 grade fata.

Viitorul roboticii din Timisoara. Cea mai mare competitie de robotica pentru liceeni din Romania

Programul este organizat sub licenta First USA For Inspiration and Recognition of Science and Technology), cea mai mare structura ONG din domeniul roboticii si educatiei STEM la nivel international.

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al capitalei. De la 1 martie, 500 de copii vor merge zilnic in noul spatiu, amenajat dupa o investitie de peste doua milioane de.

Cum arata cea mai mare albina din lume, redescoperita dupa 40 de ani FOTO VIDEO

Cea mai mare albina din lume, specie care nu a mai fost vazuta din 1981, a fost redescoperita in Indonezia. Cercetatorii au publicat imagini cu insecta.

Handbal: IHF - Cristina Neagu, nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lumii n 2018

Cristina Neagu, interul stanga al nationalei Romaniei si al echipei CSM Bucuresti, a fost nominalizata de Federatia Internationala de Handbal IHF) pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lumii in 2018, a anuntat joi IHF.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )