Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai trista schimbare, anuntata pentru WhatsApp: cand vei vedea reclame

Playtech Playtech,
Cea mai trista schimbare, anuntata pentru WhatsApp: cand vei vedea reclame

Din momentul in care WhatsApp a devenit o companie Facebook, era doar o chestiune de timp pana cand va ajunge sa includa reclame, iar inevitabilul se va produce in curand. in urma cu. continuă pe Playtech

Cea mai trista schimbare, anuntata pentru WhatsApp: ce vom vedea pe telefoane

Din momentul in care WhatsApp a devenit o companie Facebook, era doar o chestiune de timp pana cand va ajunge sa includa reclame, iar inevitabilul se va produce in curand. in urma cu.

Cea mai veninoasa pasare! Nici nu te-ai fi gandit ca exista asa ceva

Nu se intampla des sa auzi de pasari veninoase, pentru ca subiectul nu a fost analizat foarte mult. Exista insa cea mai veninoasa pasare din lume si se numeste pitohui. Timp de cateva decenii, o pasare veninoasa a fost ignorata de cercetatori, pana in 1992. La momentul respectiv, un grup de biologi au descoperit ca [] .

Camelia Voiculescu, cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu a fost declarata cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din tara noastra. Printre romancele premiate pentru.

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

Pretul petrolului, cea mai mare corectie din 2019, pe fondul tensiunilor comerciale chino-americane

Pretul petrolului suferea joi cea mai puternica corectie din acest an, pe fondul tensiunilor comerciale dintre China si Statele Unite si al majorarii rezervelor Statelor Unite, scrie AFP.

Daruieste-i cea mai tare Zi a Copilului!

Cea mai tare zi a copilului se apropie cu pasi repezi! Porniti intr-o aventura colorata, la finish-ul careia va astepta un premiu de poveste!.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 MAI BET - FI, cea mai buna evolutie dintre indicii analizati

Marcand o crestere de 0,24%, in intervalul 14 - 21 mai, indicele financiar BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri si Fondul Proprietatea FP), reprezinta cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre toti cei trei indici analizati.

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucuresti. Cat va castiga cea mai buna handbalista a lumii

Capitanul echipei nationale si cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, a semnat continuarea intelegerii cu echipa de club CSM Bucuresti.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

EDITORIALAnalist politic german: Cea mai mare problema a Europei - statele nationale?

Statele nationale vs. Europa e noua paradigma politica care a inlocuit dihotomia stanga-dreapta in politica europeana. Mai ales de cand miscarile populiste identitare sustin reluarea suveranitatii: Salvini este impotriva Bruxelles cand vine vorba de bugetul italian, Orban impotriva Bruxelles in privinta refugiatilor, Polonia impotriva Bruxelles pe tema avocatilor, Germania impotriva Bruxelles cand vine vorba de poluarea cu carbon in orase etc.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )