Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai sanatos tip de peste. Sortimentul de care sa te feresti. Este cel mai nociv

Playtech Playtech,
Cel mai sanatos tip de peste. Sortimentul de care sa te feresti. Este cel mai nociv

Care este cel mai sanatos tip de peste si de ce sortiment trebuie sa te feresti? Daca iti place sa consumi de obicei peste sau te conformezi practicii pescetarianismului , trebuie sa stii aceste detalii. Care este cel mai nociv? Care este cel mai nociv peste? Un procent destul de mare de oameni din zilele . continuă pe Playtech

Cel mai sanatos tort pentru copiii tai. Reteta e simpla si te costa doar 9 lei!

Prajituri, ciocolata, bomboane, inghetata, torturi, clatite. Toate intr-un cuvant: dulciuri. Dorinta permanenta de a ne indulci macar o data pe zi are o cauza precisa: dependenta de zahar. Dar ce se intampla cu cei mici, care poate inca nu au atins acest nivel, dar suspina dupa ceva dulce? Exista variante! De exemplu, un tort cu .

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Secretul pentru cel mai bun magiun de prune. Iese un deliciu

Magiunul este delicios fie ca il folosim la cornulete sau fel si fel de prajituri, sau il mancam pur si simplu cu o felie de paine de casa. Cel mai des intalnit este cel de prune, insa se poate face si din corcoduse, caise sau chiar legume. Pentru mai mult gust, unele gospodine pe langa .

Ce origine au, de fapt, sarmalele. Cum a aparut cel mai iubit preparat al romanilor

Sarmalele sunt printre cele mai gustoase preparate, adorate de romani, dar si de strainii care ajung la noi in tara. De altfel, multe dintre mancarurile ce au intrat in bucataria romaneasca au provenienta orientala si sunt imprumutate de-a lungul timpului de la musulmanii care au trait aici, in special in Dobrogea. Ce origine au, de .

VIDEO Sharon Stone, dezvaluire din culisele de la Hollywood: El este actorul care saruta cel mai bine, nu poate fi comparat cu nimeni

A impartit platoul de filmare cu multi barbati frumosi, dar unul singur i-a ramas in inima atunci cand vine vorba despre actorul care saruta cel mai bine. Sharon Stone a avut in cariera, prin natura unor roluri, imaginea de femeie fatala. Ajunsa la 62 de ani, actrita face unele dezvaluiri mai putin cunoscute din culisele de la Hollywood.

Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Desemnat cel mai gras om din lume in 2017 de Guinness World Records, mexicanul Juan Pedro Franco, care de atunci a slabit aproape 400 de kilograme, a reusit sa invinga Covid-19 contractat in urma cu o luna, potrivit AFP.

Reteta de tort diplomat cu visine. Cel mai savuros desert, usor de preparat

Vechiul tort diplomat inca face furori in randul gurmanzilor. Ai invitati si nu stii ce ar fi pe placul tuturor? Tortul acesta cu visine va fi mancat pe saturate, este usor de preparat si oricand alegerea potrivita. Reteta de tort diplomat cu visine. Secretul pentru cel mai bun desert Sezonul visinelor aduce in prim-plan cele .

Istoria Pasajului Ciurel. Cel mai controversat proiect al momentului din Bucuresti

Cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, asa cum l-a numit Gabriela Firea, a fost inaugurat pe 19 septembrie 2020, la ora 07:00. Putini bucuresteni stiu, insa, care este istoria Pasajului Ciurel din Capitala. Istoria Pasajului Ciurel incepe in 2006 in anul 2006, Pasajul Ciurel aparea, pentru prima oara, .

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )