Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai bune filme care ajung pe Netflix in octombrie

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme care ajung pe Netflix in octombrie

Octombrie bate la usa si odata cu ea vine si noul an universitar. Pentru asta, de la Netflix, ai o lista de filme la care sa te uiti cand nu ai chef sa inveti. Stiu ca atunci cand trebuie sa inveti ai chef de orice altceva, dar numai nu de deschis cartea. Cum filmele sunt []. continuă pe Playtech

Bose QC35 II: Cele mai bune casti wireless au devenit mai destepte

Cei de la Bose si-au actualizat ieri linia de solutii audio pentru deplasari, iar printre lansari s-a numarat si Bose QC35 II, unele dintre cele mai bune casti wireless. Seria de casti QuietComfort de la Bose a fost considerata din totdeauna de referinta in domeniul audio, mai ales pentru abilitatea modelelor de anulare a zgomotului [].

Cele mai bune glume dupa furtuna din Capitala: A dracu care v-o mai anunta cand ploua FOTO VIDEO

Furtuna violenta anuntata pentru miercuri seara in Capitala a starnit o avalansa de glume in mediul virtual, dupa ce s-a dovedit ca nu a facut ravagiile preconizate de autoritati.

Cele mai celebre asasinate, care au schimbat cursul istoriei. Cine a fost barbatul a carui moarte a declansat Primul Razboi Mondial

Uciderea lui Julius Caesar si asasinarea lui Abraham Lincoln se numara printre crimele care au schimbat cursul istoriei si au zguduit lumea.

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le invete un copil de la parinti inainte de a implini 10 ani

Orice parinte isi asuma responsabilitatea oferirii unei bune educatii copilului sau. Din prea multa dragoste sau dorinta de a-l proteja, multi omit sa le spuna celor mici lucruri care ii vor ajuta sa aiba o dezvoltare emotionala armonioasa.

Am inceput o relatie cu tatal celei mai bune prietene, cu 25 de ani mai in varsta, iar ea nu mai vrea sa auda de mine. Ce sa fac? Cum ii raspunde psihologul

O tanara de 23 de ani povesteste ca este intr-un mare impas deoarece s-a indragostit de tatal celei mai bune prietene, iar acest fapt a dus la deteriorarea relatiei cu ea. Asa ca vrea un sfat.

Cele mai in voga destinatii: 6 locuri pentru care sa iti pregatesti bagajele acum

Chiar daca vara a trecut, nu inseamna ca nu este un moment potrivit sa descoperi noi destinatii, mai ales ca au fost dezvaluite cele mai in voga locuri din lume, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce se inghesuie turistii.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Cum arata una dintre cele mai sexy politiste cand renunta la uniforma

Luiza Ciuclea este una dintre cele mai sexy politiste din Romania, iar tinara bruneta nu a scapat nici de ochii barbatilor din strainatate. Imaginile cu politista bruneta fac furori si peste.

O familie de tineri antreprenori face afaceri de doua milioane de euro dupa ce a pariat pe una dintre cele mai in voga jucarii ale momentului

Din online in offline e doar un pas. Mai ales cand pariezi in afacerea ta pe unele dintre cele mai in voga jucarii ale momentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )