Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai precise modele cu virusul: cum arata acesta in 3D

Playtech Playtech,
Cele mai precise modele cu virusul: cum arata acesta in 3D

Daca esti curios sa vezi cum arata virusul care a afectat intreaga planeta, cercetatorii au creat un model 3D al acestuia. Oamenii de stiinta din cadrul University of Glasgow au facut. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Cele mai bune telefoane: modelul surpriza de la Samsung care se bate cu iPhone 11

Un raport recent arata o schimbare spectaculoasa in piata telefoanelor pentru Samsung. Totodata, Apple inca a ramas pe primul loc, dar nu cu cel mai scump telefon. Ceea ce era de asteptat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA:La Magazin

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: -Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? -Da avem, de care doriti? -Pai aveti de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Biletul

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la viseu? 20 de lei Decat sa dau 20 de lei, mai bine fac pe mine .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

In timpul orei, Bula cere invoire de la profesor. Profesorul Pai, bine mai Bula dar de ce vrei sa te invoiesti? Bula: -Pentru ca tata a patit un accident aviatic! Profesorul: -Cum asa? Bula: Tata .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

Care sunt cele mai ciudate preferinte culinare are Reginei Elisabeta si ce preparat este interzis la cinele regale

De-a lungul deceniilor, suverana Marii Britanii a participat si a organizat numeroase dineuri cu fast. insa regulile gourmet impuse de ea vor ramane in istorie. Desi extrem de conservatoare in preferintele culinare, preferand bucataria britanica clasica, aceasta era recunoscuta pentru anumite obiceiuri mai putin conventionale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )