Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai proaste telefoane facute vreodata de care trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Cele mai proaste telefoane facute vreodata de care trebuie sa stii

Cele mai proaste telefoane inteligente au fost realizate chiar si de mari producatori ca Samsung. Urmatoarea lista iti arata cele mai bizare telefoane de care nu i-a pasat aproape nimanui. Cuvantul smartphone a fost folosit pentru prima data inca de acum 20 de ani, dar telefoanele inteligente moderne au revolutionat piata abia recent. Apple a []. continuă pe Playtech

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urari si felicitari de SF. Gheorghe pe care le puteti trimite

Duminica, 23 aprilie, se sarbatoreste Sfantul Gheorghe, care in acest an pica la doar cateva zile dupa Paste. Mai jos gasiti cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urari.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Cele mai sanatoase branzeturi pentru tine

Branza este un produs lactat bogat in substante nutritive, in special proteine, calciu, vitaminele A si C, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru oase si dinti. Pe piata sunt prezente foarte multe feluri de branza, dar ele trebuie sa fie de calitate pentru ca sanatatea sa nu fie afectata. Iata care sunt cele mai bune branzeturi pentru consumul zilnic:.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord, cele mai cautate statiuni de 1 Mai. Saturn, cea mai nepopulara

Turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2. 024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Cele mai bune bancuri cu prosti. Doriti pizza taiata in patru sau in opt?, in patru! Nu pot manca opt, e prea mult!

Oamenii au avut intotdeauna nevoie de umor, iar unele dintre cele mai bune bancuri sunt cele in care e luata la misto lipsa inteligentei.

Presedintele Argentinei si regizorul Del Toro, printre cele mai influente 100 de personalitati (Time)

Presedintele Argentinei, Mauricio Macri, regizorul mexican laureat cu Oscar Guillermo del Toro si bucatarul sef spaniol Jose Andres se afla pe lista celor o suta de personalitati cele mai influente din lume, publicata joi de revista americana Time, relateazaAgerpres, care citeaza EFE.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

Mii de crestini ortodocsi din lumea intreaga praznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sarbatori, de aceea incep sa caute din timp mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le trimita celor dragi. Cu.

Investitorii straini i raspund sefului PSD: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica

Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica prin studii de impact ce le-ar fi putut anticipa. FIC si intreg mediul de afaceri au recomandat constant realizarea unor astfel de studii si ne exprimam in continuare deschiderea sa contribuim la acestea, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Consiliul Investitorilor straini. Reactia investitorilor straini vine la doar cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a spus ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )