Libnet.ro
UNICEF

13:00

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

Playtech Playtech,
CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana . continuă pe Playtech

CFR Cluj, meci perfect si calificare inplayoff-ul Europa League! Cu cine se bat ardeleniipentru intrarea in grupe

Campioana Romaniei, CFR Cluj, s-a calificat, joi, in play-off-ul Ligii Europa, dupa un meci perfect din punct de vedere tactic, 1-0 pe terenul suedezilor de la Djurgarden.

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League

Campioana Romaniei a invins-o in deplasare pe Djurgardens IF din Suedia, cu 1-0, intr-un meci disputat joi seara in turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League: CFR Cluj si-a aflat adversara din play-off-ul preliminariilor

Echipa finlandeza KuPS Kuopio s-a calificat, jEchipa finlandeza KuPS Kuopio s-a calificat, joi, in play-off-ul Europa League, faza in care se va intalni cu CFR Cluj, dupa ce echipa lui Dan Petrescu s-a impus, scor 1-0, impotriva suedezilor de la Djurgarden. oi, in play-off-ul Europa League, faza in care va intalni castigatoarea confruntarii dintre CFR Cluj si Djurgarden.

CFR Cluj tine Romania in Europa League. Ardelenii s-au calificat in play-off

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League dupa ce i-a invins pe suedezii de la Djurgaarden.

Europa League: CFR Cluj s-a calificat in play-off (1-0 vs Djurgarden) FCSB a fost eliminata (0-2 vs Slovan Liberec)

CFR Cluj este singura echipa din Romania care isi continua aventura in competitiile europene. Echipa antrenata de Dan Petrescu s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a castigat, in deplasare, partida disputata impotriva campioanei Suediei 1-0 cu Djurgarden). Tot joi, echipa improvizata a celor de la FCSB nu a putut sa obtina o calificare miraculoasa impotriva modestei Slovan Liberec 0-2).

Asa am trait Djurgardens - CFR Cluj

Joi seara, de la 20:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Djurgardens - CFR Cluj din turul 3 preliminar al Europa League.

La un meci distanta de play-off: FCSB, varianta Misiune imposibila CFR Cluj si nemultumirea lui Dan Petrescu

Singurele echipe romanesti ramase in competitiile europene, CFR Cluj si FCSB, joaca joi, pentru calificarea in play-off si pentru a continua lupta de accedere in grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu va evolua impotriva echipei suedeze Djurgarden, ora 20:00, iar de cealalta parte FCSB va infrunta pe Liberec, din Cehia, ora 20:30 ambele vor fi Livescore pe HotNews. ro).

Facebook si-ar putea inchide operatiunile din Europa

Facebook a avertizat ca si-ar putea stopa operatiunile din Europa daca autoritatile din Irlanda - unde compania americana isi are sediul central din UE - confirma interdictia de a transmite in SUA datele colectate in Uniunea Europeana, transmite The Guardian. Irlanda trebuie sa ia o decizie dupa ce Curtea de Justitie a UE a decis in luna iulie ca transferul de date din UE catre SUA nu e suficient de bine protejat fata de eventualele intruziuni ale agentiilor americane de informatii, scrie g4media.

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )