Libnet.ro
UNICEF

07:00

China ar avea pana la 97.000 de decese, mai mult decat toate celelalte tari. Ce zic cifrele oficiale?

Playtech Playtech,
China ar avea pana la 97.000 de decese, mai mult decat toate celelalte tari. Ce zic cifrele oficiale?

Oficial, China are peste 3. 300 de decese provocate de infectarea cu noul virus. Totusi, celelalte tari ale lumii, pe masura ce se confrunta cu aceasta problema, sustin ca cifrele sunt. continuă pe Playtech

Bloomberg: Somajul atinge cote alarmante. Salariile vor scadea mai mult decat in timpul Marii Depresiuni

Somajul va atinge cote alarmante din cauza pandemiei, iar salariile vor scadea mai mult decat in timpul Marii Depresiuni, considera economisti de rang international si specialisti ai Organizatiei Internationale a Muncii, citati de Bloomberg.

Florin Stegariu, Strunga Winery: Oamenii acorda o importanta imensa productiei autohtone si sprijina mai mult ca de obicei producatorii romani

Romanii acorda o importanta mai mare productiei autohtone si sustin mai mult decat in mod obisnuit antreprenorii locali, in contextul in care vanzarile multora dintre ei, in special a producatorilor de vin, au scazut dramatic odata cu inchiderea.

Peste 1 milion de cazuri de infectare cu coronavirus pe plan global. Mai mult de 60.000 de persoane au murit

Numarul de decese cauzat de epidemia COVID-19 in Italia a crescut cu 681 la 15. 362, o crestere ceva mai mica decat cele observate in ultimele zile. Si in Germania cazurile confirmate au crescut cu 6. 082 in ultimele 24 de ore, in usoara scadere fata de o zi inainte, conform Reuters.

FMI: Economia mondiala a intrat in recesiune, una mult mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

Sefa FMI: Recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Directorul FMI spune ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina.

Directorul FMI afirma ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

Numarul deceselor cauzate de coronavirus in SUA, mai mare decat cel al mortilor din sase razboaie

Statele Unite ale Americii au atins luni pragul de 10. 000 de decese cauzate de noul coronavirus, arata datele Universitatii Johns Hopkins.

CORONAVIRUS |Grecia ar putea reveni la normalitate in luna mai

Grecia este una dintre cel mai putin afectate tari europene de catre pandemia de coronavirus. Potrivit celor mai recente date, doar 1755 de cazuri de COVID-19 au fost raportate, si 79 de decese. Mai mult, din cele.

Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Vizionarea de filme este una din solutiile de a iesi din rutina izolarii. Mai mult decat oricand consumul online de productii cinematografice a atins noi recorduri. Iata o lista cu cele mai vizionate filme, pe ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )