Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cifrele care iti arata schimbarile radicale pentru industria auto pana in 2030

Playtech Playtech,
Cifrele care iti arata schimbarile radicale pentru industria auto pana in 2030

Cine s-ar fi gandit ca vor veni vremuri in care oamenii vor imparti aceeasi masina? Ei bine, statisticile arata ca in anul 2030, doar unul din 5 americani va mai detine o masina personala. Un studiu efectuat in Statele Unite ale Americii arata ca pana in anul 2021, folosirea unui vehicul electric autonom de la []. continuă pe Playtech

Semnele din palme care iti arata ca ai cancer. Daca sunt prezente, trebuie sa mergi urgent la medic

Conform unor cercetatori britanici, primele semne de cancer in organism apar in palme. Asa ca e timpul sa ti le studiezi! Semnele din palme care iti arata ca ai cancer apar la nivelul pielii. Aceasta se modifica si.

[P] Nu trebuie sa iti spuna altii care e cea mai buna retea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Cuvantul Freedom il traducem in acelasi fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate insemna ceva diferit. Pentru companii, Telekom defineste acest concept prin platforma comerciala BusinessLiber cu care a schimbat regulile pietei pentru antreprenori. Pe langa beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G si minute si SMS nelimitate, totul la preturi incepand de la 5 euro lunar, plus TVA, inseamna libertatea de a alege un contract fara perioada minima contractuala si fara taxa de reziliere. Plus libertatea de a opta pentru cea mai buna retea pentru afacerea fiecarui antreprenor.

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin Sunt cele mai nesuferite!

Nu toata lumea poate avea o relatie pentru ca unele persoane sunt mult prea temperamentale. Astrele ne dezvaluie care sunt semnele zodiacale cu care nu poti avea o relatie fericita pentru ca sunt mult prea.

Semne ciudate care iti spun ca esti bolnav. Ce probleme ai daca iti cade parul

Atunci cand glanda tiroida nu functioneaza corect afecteaza nivelul hormonal al intregului organism, inclusiv hormonii care se ocupa de cresterea parului. Problemele cu parul cauzate.

Alimente care iti afecteaza starea de spirit

Alimentatia are un impact semnificativ asupra corpului. Nu este vorba numai de sanatatea fizica, ci si de starea mentala. Iata care sunt alimentele care pot afecta starea de spirit: Bauturile carbogazoase - Ac.

Acesta este testul de sange care iti spune daca ai cancer

Un test sangvin experimental a permis detectarea precoce a celor mai frecvente opt tipuri de cancer in 70% din cazuri, in medie, oferind astfel o raza de speranta medicilor care incearca sa.

Aplicatie AirHelp, prin care pasagerii pot primi compensatii pentru zborurile intarziate sau anulate

AirHelp, compania specializata in drepturile pasagerilor si in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate, anulate sau suprarezervate, lanseaza prima aplicatie prin care pasagerii pot verifica daca au dreptul sa primeasca compensatii pentru.

Utile:Fructele de padure au intrebuintari medicale deosebit de utile; Alimente minune care scad colesterolul; Remedii naturiste pentru plamani sanatosi

Ai vederea incetosata si simti nevoia sa faci ochii mici ca sa vezi la distanta? Iata ce boala poti avea si cum se trateaza. Care este cauza vederii neclare din astigmatism? In cele mai multe situatii, astigmatismul este cauzat de o. Care sunt cele mai bune surse de calciu pentru persoanele care au intoleranta la lactoza. Plante cu frunze verzi. Toate plantele cu frunze verzi reprezinta surse bune de calciu, asa ca nu va fi deloc complicat sa le introduci in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )