Libnet.ro
UNICEF

00:07

La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatal ei e dupa gratii, in continuare

Playtech Playtech,
La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatal ei e dupa gratii, in continuare

In timp ce Alex Bodi se afla dupa gratii, Bianca Dragusanu joaca rolul de mama vitrega pentru fetita cea mica a fostului ei sot, avand in vedere ca el se afla dupa gratii de doua saptamani, iar mama biologica se afla in Germania. La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt Astfel ca . continuă pe Playtech

Ce a facut noua iubita a lui Alex Bodi. Nu a interesat-o, chiar daca afaceristul este dupa gratii

Noua iubita a lui Alex Bodi, Daria Radionova, nu pare prea afectata de ceea ce i se intampla acestuia. Moldoveanca a fost surprinsa la mall in timpul unei sesiuni de cumparaturi, alaturi de un barbat. Cei doi s-au deplasat la magazin la volanul unui bolid care ii apartine lui Alex Bodi, aflat in arest, cercetat .

Alex Bodi, decizie soc primita chiar acum. Ce se intampla cu fostul iubit al Biancai Dragusanu

Situatia lui Alex Bodi nu e una deloc fericita. Ce veste soc a primit celebrul afacerist acum? Care e situatia legala in care se afla fostul sot al Biancai Dragusanu? Ce se intampla cu el chiar acum si care e hotararea magistratilor? Ce decizie socanta a primit Alex Bodi acum? Fostul sot al Biancai Dragusanu .

Iubita lui Alex Bodi, luata la misto pe internet. Detaliul rusinos observat la ea

Daria, iubita lui Alex Bodi, vrea sa para o femeie perfecta pe retelele de socializare. Ea se afiseaza in mediul online cu un trup de invidiat, dar, conform criticilor aduse de internauti, aceasta imagine e doar un miraj in care foarte multi se pierd, femeia aratand in realitate complet diferit. Daria, la trup mare, la .

Cine a fost Diego Maradona, de fapt. Istoria scrisa de el in fotbal nu poate fi egalata

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani, conform informatiilor oferite in aceasta seara de presa din Argentina. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )