Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va . continuă pe Playtech

Cati copii are Alina Puscas si cum arata familia ei. Cine este tatal micutilor FOTO

Alin Puscas este o femeie implinita pe toate planurile. Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva este casatorita cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alaturi de care are trei copii minunati. Cat de mari au crescut copiii Alinei Puscas si cine este tatal micutilor? Alina Puscas, la 33 de ani este mamica a .

Cea mai atipica prezentatoare de la TVR. Are corpul plin de muschi de culturist

Diana Preda este, fara doar si poate, cea mai atipica prezentatoare de la Televiziunea Romana. Asta deoarece are corpul plin de muschi de culturist. Uite cum arata! .

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

S-a insurat Stefan Stan! Iata cine este aleasa primului castigator Vocea Romaniei!

Unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz, Stefan Stan, s-a casatorit ieri civil cu iubita lui. Iata cine este tanara care i-a furat inima primului castigator Vocea Romaniei! .

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

Cine este Bogdan, primul iubit al . Ce spune acum despre vedeta Antenei Stars

Are acum familia la care a visat inca de cand era mica. Sotia lui are acum doi copii si se simte extrem de fericita si impacata cu viata sa. Dar parcursul vietii sale nu a fost dintotdeauna asa. De pilda, primul iubit al a facut-o sa fuga de acasa .

Cine este Alexandra Matei, fiica lui Nico de la Asia Express. Ce nu au voie sa faca cele doua, dupa eliminare

Filmarile pentru sezonul 3 al show-ului Asia Express, difuzat pe Antena 1, au inceput de aproape o luna. Aventura de peste mari si tari s-a terminat pentru perechea Alexandra Matei si Nico. Ce nu au voie sa faca cele doua, dupa eliminare? Cine este Alexandra Matei, fiica lui Nico de la Asia Express Sezonul 3 .

Cine este, de fapt, romanul ucis in Indonezia. Povestea trista a lui Vasile Solomes din Satu Mare

Doi romani au fost arestati in Indonezia. Unul dintre ei, Vasile Solomes, din Satu Mare, a fost impuscat. Reprezentantii Ambasadei Romaniei la Jakarta nu s-au implicat. Povestea sa, rupta din filme. Cine este, de fapt, romanul ucis in Indonezia? Doi romani, unul din Negresti-Oas si unul din Craiova, au fost surprinsi in timp ce intentionau .

Cea mai rapida dieta! Cum slabesti peste noapte 5 kilograme!

Multi dintre noi cautam o dieta rapida de slabit, pentru a fi in forma. Dieta disociata este una dintre cele mai eficiente. Iata meniul pe zile.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )