Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este si cum arata iubita vloggerului Selly. Ce l-a atras la Smaranda FOTO

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata iubita vloggerului Selly. Ce l-a atras la Smaranda FOTO

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar multe fete ar face orice sa ii fie in preajma. Tanarul care a facut deja primul milion de euro din publicitate o iubeste insa pe Smaranda, o frumoasa bruneta de liceu. Vloggerul Selly este indragostit de Smaranda. Iubita lui face furori pe Instagram Selly, pe numele . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit? .

Cine este sora celebra a Tamarei Buciuceanu Botez. Multa lume o vede la TV, dar nu stie ca sunt surori

Toata lumea a cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu, mai ales datorita rolului sau din Liceenii care i-a devenit emblema, dar mai putini stiu de sora sa celebra. Majoritatea au vazut-o la TV de multe ori, dar nu stiau ca este ruda cu regretata artista. Cine este sora celebra a Tamarei Buciuceanu? Tamara Buciuceanu a lucrat alaturi .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Cine este John Perez, iubitul Innei. Frumoasa cantareata a fost rasfatata de partener astazi, de ziua ei

Inna, una dintre cele mai populare cantarete din Romania, implineste astazi 33 ani. Inna pe nume real: Elena Alexandra Apostoleanu, s-a nascut pe 16 octombrie1986, la Mangalia,Romania. Este o cantareatademuzica dance,popsihousedinRomania. A inceput sa colaboreze cu echipa de producatoriPlay & Winin 2008, an in care a fost lansat si primul sau discsingle, Hot, piesa ce .

La 3 luni dupa moartea tatalui, Catrinel Sandu s-a casatorit. Cine este barbatul care i-a devenit sot FOTO

Catrinel Sandu s-a casatorit, la 3 luni dupa moartea tatalui sau. Vedeta a fost afectata de disparitia barbatului, cu care a avut o legatura speciala, asa ca a vrut sa mearga inainte cu viata ei. in urma cu cateva zile s-a maritat cu iubitul ei american, Steve, iar ceremonia lor s-a desfasurat in Statele Unite .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )