Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Playtech Playtech,
Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce . continuă pe Playtech

Profesorul Streinu-Cercel, despre italianul infectat cu coronavirus: Sansa sa fi fost contagios pe teritoriul Romaniei este foarte mica

Autoritatile romane au demarat o ancheta epidemiologica dupa ce un cetatean italian care s-a aflat pentru cateva zile in Romania a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

Cu cate persoane ar fi intrat in contact italianul infectat cu coronavirus. Doar in cele doua avioane erau peste 50

Prefectul judetului Dolj, Narcis Purcarescu, a anuntat, marti seara, ca autoritatile cauta cei 44 de pasageri care au calatorit in avion cu italianul infectat cu virusul Covid-19.

Italianul infectat cu coronavirus a stat 4 zile in Craiova

Barbatul are cetatenie italiana si, potrivit informatiilor disponibile la acest moment, a fost in Romania, in Craiova, in perioada 18-22 februarie.

Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului. Poate deveni al doilea om in statul roman

Dupa demisia lui Melescanu din functia de presedinte al Senatului Romaniei, numele vehiculat in ultimele 24 de ore este cel al lui Serban Nicolae, candidatul PSD la cea de a doua functie in stat. Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului Serban Nicolae este avocat, lucru de care este foarte mandru iar istoria .

Cine este Stefania de la iUmor. A vorbit fara inhibitii in fata juratilor: Nu port niciodata sutien!

O noua concurenta la iUmor a aparut pe scena fara sutien, in cadrul editiei de aseara. Aceasta a facut senzatie printre public dar si in juriu. Stefania nu s-a lasat doborata de emotii si a urcat sa isi prezinte numarul fara teama! Cine este Stefania de la iUmor? Emisiunea cu editia numarul opt, care a .

Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit. Cristina l-ar fi tradat pe fiul regelui

Anul trecut, fiul legendarului Gica Hagi, pe nume Ianis Hagi, s-a despartit de iubita sa, care este portar de handbal si nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei si al echipei nationale. Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit La un moment dat, anul trecut, Ianis Hagi si .

VIDEO Ce pateste o persoana infectata cu coronavirus care refuza controlul. Imaginile care te pot afecta emotional

Isteria a cuprins toate tarile afectate de coronavirus! Din pacate, italienii sunt in panica, aflandu-se intr-o situatie critica, declarandu-se de azi carantina. Ce pateste o persoana infectata cu coronavirus care refuza controlul? Imaginile din China sunt de-a dreptul socante. Ce pateste o persoana infectata cu coronavirus care refuza controlul? VIDEO Panica si isteria se instaleaza .

Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Medicii ne anunta despre simptomele pe care le putem suferi in cazul in care intram in contact cu noul coronavirus. Cum se manifesta acesta si ce afectiunii grave pot aduce asupra corpului uman? Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa Specialistii sustin ca noua epidemie aparuta in China pe .

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )