Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este politistul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan: Este inimaginabil asa ceva

Playtech Playtech,
Cine este politistul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan: Este inimaginabil asa ceva

Politistii si procurorii au descins, miercuri, la Academia de Politie pentru a-l prinde pe barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Anchetatorii au perchezitionat, miercuri, biroul unui ofiter suspectat ca i-a trimis mesaje de amenintare cu moartea jurnalistei Emilia Sercan. El a fost identificat de autoritati, iar politistii si procurorii au descins [] . continuă pe Playtech

Cine este politistul care ar fi amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Fost coleg: imi pare rau daca a facut o tampenie. Mi s-a parut un baiat OK

Suspiciunea care planeaza asupra ofiterului de politie George Adrian Barbulescu, ridicat de politisti miercuri, 24 aprilie 2019, din locuinta personala din Slatina si dus la audieri la Bucuresti, a starnit reactii in randul colegilor.

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Cine este suspectul

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant. Politistul a fost identificat la Slatina si va fi adus la Bucuresti.

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Perchezitii la Academia de Politie

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant.

A fost identificata persoana care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan: Este un ofiter de politie

Jurnalista Emilia Sercan care a fost amenintata cu moartea, din cauza anchetelor sale de investigatie, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, ca respectiva persoana a fost identificata. A fost identific.

Barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, angajat al Academiei de Politie

Politistii l-au identificat pe barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, el fiind ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, au precizat astazi, pentru Agerpres, surse judiciare.

Sinteza zilei. Iuliana Tudor, raspuns minunat pentru baietelul ei cand a intrebat-o cine este Dumnezeu

Realizatoarea TV Iuliana Tudor a povestit, miercuri, la Sinteza zilei, ce i-a raspuns fiului ei, atunci in varsta de doar 5 ani, cand a intrebat-o cine este Dumnezeu. Citeste si: Sinteza zilei. Dan Negru,.

Guvernul pregateste concedieri la stat: cine sunt bugetarii care vor fi dati afara

Guvernul strange cureaua si pregateste reformarea sistemului bugetar. Pana la 10. 000 de angajati de la stat vor fi concediati, arata primele liste. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis ca va reforma aparatul bugetar si pare ca se tine de cuvant. Primele estimari arata ca, pe hartie, aproximativ 10. 000 de bugetari vor fi concediati, potrivit Adevarul.

Cine este adolescenta internata la Botosani cu meningita meningococica: Are 16 ani si are domiciliul in Italia. Tanara raspunde bine la tratament

Adolescenta internata la Spitalul Judetean din Botosani cu suspiciunea ca ar fi contactat meningita meningococica are 16 ani. Ea are domiciliul in Italia si se afla in vizita in oras, potrivit epidemiologului sef al Directiei de Sanatate Publica Botosani, medicul Irina Alecu. Tanara se afla sub tratament cu antibiotice si raspunde bine la acesta. Meningita meningococica este forma fulminanta a bolii, care a ucis-o, saptamana trecuta, pe adolescenta de 18 ani, eleva a Colegiului Gheorghe Lazar din Capitala, in doar cateva ore.

Al doilea caz de meningita meningococica. Cine este tanara care primeste acum tratament

Un al doilea caz de meningita meningococica este confirmat in Romania. O adolescenta in varsta de 16 ani a fost internata, vineri, in Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani. Fata prezinta simptomele bolii, spun medicii. Epidemiologul sef al Directiei de Sanatate Publica DSP) a judetului Botosani, Irina Alecu, spine [] .

GAME OF THRONES SEZ 8 EP 2 ONLINE SUBTITRAT ROMANA. Cine este singura romanca din serial

Octavia Selena Alexandru are doar 17 ani si este singura romanca de pe platourile de filmare ale serialului-fenomen Game Of Thrones. Scena a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )