Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este responsabil cu reducerea poluarii in Bucuresti. Studiul care explica tot

Playtech Playtech,
Cine este responsabil cu reducerea poluarii in Bucuresti. Studiul care explica tot

Sistemele independente de monitorizare a calitatii aerului au dat alarma de poluare in weekend. in urma acestui fapt, Garda de Mediu a fost sa verifice, insa nu a fost gasita o sursa clara. Cine este responsabil cu reducerea poluarii in Bucuresti in seara zilei de sambata, reteaua independenta de monitorizare a calitatii aerului a inregistrat, . continuă pe Playtech

Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care il enerveaza la culme pe Cheloo, dar mereu sustinut de Delia si Bendeac

Show-ul de divertisment iUmor de la Antena 1, ajuns la sezonul cu numarul noua. Este prezentat de catre Serban Copot, alaturi de Dan Badea si are ca juriu, cei trei membri cu care deja de-am obisnuit: Mihai Bendeac, Delia Matache si Cheloo. in cea de-a cincea editie a acestui sezon, si-a facut aparitia din nou, .

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana .

Ploiesteanul care a speriat Parisul. Cine este hotul supranumit Romanul cu maini de aur

Acesta este ploiesteanul care a speriat parisul, romanul fiind spranumit hotul cu maiini de aur. Doar de 17 minute a avut nevoie acesta ca sa fure doua inele si doua diamante in valoare de 5,2 milioane de euro dintr-o bijuterie pariziana. El este ploiesteanul care a furat bijuterii de peste 5 milioane de euro dintr-o .

Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul copil lui Maia Morgenstern

De-a lungul timpului, celebra actrita, Maia Morgenstern a avut mai mult relatii, dintre care au rezultat trei copii, care ii mostenesc frumusetea. Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul.

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

Cine este Sfantul Dimitrie cel Nou sau Basarabov si de ce este considerat Ocrotitorul Bucurestilor

Sfantul Dimitrie cel Noua trait in vremea imparatilorromano-bulgari si era din satulBasarabov. La inceput a fost pastor, apoi monah la manastirea care era inauntrul pesterii. Se zice.

Cine este Robert Adrian, iubitul cantaretei Ruby. Cum a aratat frumoasa bruneta in rochie de mireasa

Ruby si-a pus admiratorii pe jar cu ultimele imagini postate pe retelele sociale. Frumoasa cantareata a imbracat rochia de mireasa, insa nimeni nu stie exact daca i-a spus Da! sau este vorba despre o un pr.

Cine este si cum arata Gabriela, sotia lui Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului (FOTO)

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Acesta a lucrat in Politie timp de 25 de ani, apoi a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne, f.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )