Libnet.ro
UNICEF

00:06

Clotilde Armand a primit decizia Tribunalului. Ce se intampla cu mandatul de la Sectorul 1

Playtech Playtech,
Clotilde Armand a primit decizia Tribunalului. Ce se intampla cu mandatul de la Sectorul 1

Luni, Tribunalul Bucuresti a luat in dezbatere cele 125 de apeluri. insa, pronuntarea unei decizii a fost amanata pentru marti, iar intr-un final acestea au fost respinse. O astfel de decizie a fost luata si in data de 15 octombrie de catre Judecatoria Sectorului 1, dar hotararea a fost contestata. Clotilde Armand a primit decizia . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana .

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva

Clotilde Armand isi poate preluafunctia de primar al Sectorului 1, in urma deciziei definitive de marti a Tribunalului Bucuresti, care a respins toate contestatiile formulate la adresa ei. Instanta a.

Clotilde Armand, validata primar al Sectorului 1 din Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a decis marti, printr-o sentinta definitiva, sa valideze mandatul de primar al lui Clotilde Armand USR PLUS) la Sectorul 1.

Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

Clotilde Armand nu isi poate prelua inca functia de primar al sectorului 1, din cauza faptului ca inca nu a primit decizia definitiva de validare a mandatului. Edilul ales a publicat, luni seara, un mesaj pe pa.

Lovitura pentru Clotilde Armand. Tribunalul a amanat validarea mandatului sau la Primaria Sectorul 1

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru marti decizia definitiva in cazul validarii mandatului candidatului USR-PLUS Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1 din Bucuresti. Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul in functie, Dan Tudorache, dupa ce in spatiul public au aparut imagini de natura sa sustinta ipoteza fraudei electorale.

Clotilde Armand se poate instala ca primar. Toate cele 120 de contestatii au fost respinse

Clotilde Armand se poate instala ca primar in Sectorul 1, dupa ce Justitia a respins contestatiile l.

Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amanata pentru marti

Tribunalul Bucuresti a amanat pana marti o decizie definitiva cu privire la validarea mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei, obtinut la alegeri de candidata USR-PLUS Clotilde Armand.

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa ia o decizie in cazul mandatului de primar obtinut de Clotilde Armand

Tribunalul Bucuresti ar putea lua marti o decizie privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand, scrie Agerpres. Pe 15 octombrie, Clotilde Armand a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache PSD). Luni, Tribunalul Bucuresti a analizat cele 125 de contestatii, insa a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in acest caz.

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1, la o luna de la alegeri

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1, marti, la exact o luna de la alegerile locale. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti si este definitiva.

Instanta amana pentru marti pronuntarea cu privire la validarea mandatului de primar castigat de Clotilde Armand

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru marti, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand. Pe 15 octombrie, candidata USR PLUS a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache PSD).

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )