Libnet.ro
UNICEF

10:15

Coincidenta macabra. Cu cine s-a intalnit Cristina Topescu, cu doar cateva zile inainte sa moara

Playtech Playtech,
Coincidenta macabra. Cu cine s-a intalnit Cristina Topescu, cu doar cateva zile inainte sa moara

O coincidenta macarba a avut loc cu cateva zile ca Cristina Topescu sa moara. Cu cine s-a intalnit fosta jurnalista. Drama e imensa! Coincidenta macabra Exact cu cateva zile inainte sa moara, Cristina Topescu s-a intalnit absolut intamplator cu mama unei bune prietene de-ale sale, decedata la doar 49 de ani. Este vorba despre mama . continuă pe Playtech

Cristina Topescu, abandonata de prieteni si cunostinte. Doar Mircea Lucescu a incercat sa o ajute. Ce s-a intamplat

In preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o, Cristina Topescu a murit parasita si gasita dupa trei saptamani. Nu mai era dorita la posturile celebre de televiziune din Romania, avea datorii, urma sa se reprofileze, desi jurnalismul ii devenise principiu. A fost abandonata de prieteni si a fost paguboasa in dragoste. Numai fostul .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu. Ce a scris pe coroana pe care a depus-o la capataiul ei

La capataiul Cristinei Topescu au sosit atat membrii familiei, dar si colegi si oameni care au iubit-o. Printre acestia s-a aflat si jurnalista Andreea Berecleanu, care i-a adus fostei sale colege de breasla o coroana cu un mesaj tulburator. Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu Potrivit cancan. ro, Andreea Berecleanu a sosit imbracata in haine de .

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Emisiune in memoriam Cristina Topescu la TVR! Iata unde ii pot oamenii aduce un ultim omagiu

Trupul neinsulfetit al Cristinei Topescu va fi depus astazi la capela cimitirului Serban Voda Bellu), acolo unde toti cei ce doresc ii vor putea aduce un ultim omagiu. De asemenea, TVR va difuza astazi, de la 22:30, o o editie speciala In Memoriam Cristina Topescu.

ABIA S-A AFLAT! Ce a facut CRISTINA TOPESCU inainte DE A MURI! Informatii socante...

La cateva zile de la moartea fostei jurnalsite Cristina Topescu, noi informatii ies la iveala, despre ultimele zile din viata acesteia.

Relatie BOMBA intre CRISTINA TOPESCU si GHEORGHE HAGI! Abia acum s-a aflat ADEVARUL! E LOVITURA MOMENTULUI

Noi detalii socante din trecutul fostei prezentatoare Cristina Topescu au iesit abia acum la iveala. Aceasta ar fi avut o relatie cu marele fotbalist Gica Hagi la inceputul anilor 90. insusi Gigi Becali ar.

Dezvaluiri uluitoare despre relatia dintre Cristina Topescu si mama ei. Nici macar nu a incercat sa isi sune fiica de Anul Nou

Mama Cristinei Topescu locuia de ceva timp in Bucuresti, insa nu si-ar fi sunat fiica in perioada sarbatorilor pentru ca jurnalista avea momente cand se izola de lume si nu mai raspundea la telefon. Sunt dezvaluirile facute de medicul Monica Pop, care sustine ca mama vedetei i s-a destainuit la ceremonia de incinerare. Dezvaluiri uluitoare .

Explicatiile pentru lipsa slujbei crestine pentru Cristina Topescu. De ce preotii nu vor rosti Tatal Nostru

Vin si explicatiile pentru lipsa slujbei crestine pentru Cristina Topescu. Decizia familiei de a o incinera pe Cristina contravine cutumelor Bisericii Ortodoxe Romane. Sfantul Sinod este categoric in aceasta privinta: este o practica necrestina care atrage dupa sine refuzul preotilor de a savarsi orice serviciu religios, cat si o pomenire ulterioara. in esenta, Biserica nu accepta incinerarea pentru ca este o forma de dispret fata de natura umana. Dumnezeu a spus ca suntem pamant si in pamant trebuie sa ne intoarcem, se explica intr-un comunicat mai vechi al Sfantului Sinod.

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )