Libnet.ro
UNICEF

18:00

Compania care a strans milioane de dolari pentru antrena gamerii

Playtech Playtech,
Compania care a strans milioane de dolari pentru antrena gamerii

Jocurile electronice castiga tractiune, iar o companie a reusit sa stranga 50 de milioane de dolari pentru a transforma gamerii in viitori jucatori profesionisti. Cloud9 este o companie de. continuă pe Playtech

Puiu Popoviciu a dat in judecata Romania! Ministerul Finantelor: Ne sunt cerute la Washington despagubiri de cel putin 200 milioane dolari pentru sechestrele instituite de DNA in dosarul Ferma Baneasa

Puiu Popoviciu, condamnat la 7 ani de inchisoare in Dosarul Fermei Baneasa, a dat in judecata Romania la Tribunalul International de la Washington. Concret, doua firme inregistrate in Cipru si care detin.

Sagrada Familia va plati 36 milioane euro pentru a intra n legalitate, dupa 133 de ani fara autorizatie de constructie

Celebra catedrala Sagrada Familia a stat 133 de ani fara autorizatie de constructie, iar acum, dupa un acord catalogat drept istoric cu autoritatile orasului, va plati 36 milioane euro pentru a rezolva lucrurile, scrie BBC, care citeaza El Pais. Lucarile la constructia Sagradei au inceput in 1882 si ar trebui sa se termine in 2026.

Compania care a strans milioane de dolari ca sa antreneze gamerii

Jocurile electronice castiga teren, iar o companie a reusit sa stranga 50 de milioane de dolari pentru a transforma gamerii in viitori jucatori profesionisti. Cloud9 este o companie de.

Actorul-legenda care traieste cu numai 100 de dolari pe luna. Va lasa o avere de 714 milioane de dolari pentru caritate

O legenda a filmului din Hong Kong traieste cu numai 100 de dolari pe luna si a folosit acelasi telefon Nokia timp de 17 ani, pana recent, cand i s-a stricat. Actorul planuieste sa lase o avere imensa de 714 milioane de dolari pentru caritate.

Creatorii de filmulete pe YouTube vor putea obtine investitii dintr-un fond de 50 milioane dolari, condus de un fost manager din Google

Creatorii de filmulete pe YouTube sau pe retelele sociale vor putea obtine finantari pentru dezvoltarea afacerilor de continut online printr-un nou fond de investitii, de 50 de milioane de dolari, constituit in SUA.

SUA au pus 10 milioane de dolari pe capul lui El Mencho, seful celui mai puternic cartel al drogurilor din Mexic

Statele Unite au anuntat marti ca ofera o recompensa de zece milioane de dolari pentru orice informatie ce ar putea conduce la arestarea liderului cartelului Jalisco Noua Generatie, una dintre cele mai puternice si periculoase grupari de narcotraficanti din Mexic, relateaza AFP.

SUA au pus 10 milioane de dolari pe capul lui El Mencho, sefului celui mai puternic cartel al drogurilor din Mexic

Statele Unite au anuntat marti ca ofera o recompensa de zece milioane de dolari pentru orice informatie ce ar putea conduce la arestarea liderului cartelului Jalisco Noua Generatie, una dintre cele mai puternice si periculoase grupari de narcotraficanti din Mexic, relateaza AFP.

Sute de milioane de dolari pentru un meci la limita dintre box si circ

Combinatia dintre circ, box si arte martiale mixte prinde tot mai mult la public si asigura retete financiare uluitoare.

Un startup ce a facut dintr-o simpla foaie de calcul o aplicatie foarte populara printre programatori primeste o investitie de 100 milioane dolari si devine unicorn

Airtable, un startup ce a creat o aplicatie in cloud ce inlocuieste foile de calcul si clasicul Excel si ii ajuta pe programatori sa lucreze mai usor cu baze de date, a primit o investitie de 100 milioane de dolari, potrivit unor surse BusinessInsider, si intra astfel in randul unicornilor.

Miliardarul Bill Gates si UE - fond de investitii de 100 milioane Euro pentru firme de energie verde

Firmele inovatoare europene, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari pentru dezvoltarea de tehnologii in energiile nepoluante, printr-un nou fond de 100 de milioane de euro, care va fi format printr-o intelegere intre Uniunea Europeana si o coalitie initiata de miliardarul american Bill Gates, fondator al companiei Microsoft.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )