Libnet.ro
UNICEF

23:46

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Playtech Playtech,
Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la . continuă pe Playtech

Incendiu intr-un parc auto din Buzau. 27 de autoturisme au fost distruse (VIDEO)

In noaptea de luni spre marti, 27 autoturisme dintr-un parc auto din judetul Buzau au ars intr-un incendiu izbucnit. Incendiu intr-un parc auto din Buzau Potrivit reprezentantului ISU.

Nelu Tataru, despre momentul in care suspectii COVID trebuie sa se ingrijoreze: Avem niste semne respiratorii, sunam la medicul de familie, la cel mai mic simptom. Tratand ca o banala raceala, momentul in care ajungem la spital poate fi prea tarziu

Nelu Tataru a vorbit, miercuri seara, in platoul B1 TV despre momentul ideal in care suspectii COVID sau contactii directi trebuie sa se ingrijoreze si sa apeleze la specialisti, pentru a evita agravarea.

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi. Leacuri babesti secrete venite de la tara

Cu siguranta multi oameni s-au trezit, la un moment dat, cu negi pe maini sau la picioare. Ei nu sunt atat de gravi pe cat sunt de inestetici, astfel ca inlaturarea lor devine o preocupare. Remedii eficiente cu ingrediente din bucatarie. Tratament veruci. Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi pentru totdeauna Negii sunt .

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai .

Doua spitale din Sibiu care trateaza pacienti COVID-19 nu pot folosi sectiile ATI din lipsa de personal

Pacientii cu COVID-19 din judetul Sibiu ar mai putea beneficia de 4 paturi in plus de Terapie Intensiva, in doua spitale publice, Spitalul General C. si Spitalul Orasenesc Agnita, daca aici ar exista personal specializat pentru ATI, au precizat.

Banii de la Consiliul Judetean Bihor, impartiti pe criterii de performanta catre primariile din judet: Care sunt principalii indicatori de pe lista lui Bolojan

Consiliul Judetean Bihor, condus de Ilie Bolojan, a stabilit 12 indicatori de performanta in functie de care, incepand din 2021, vor fi alocate fondurile catre cele 101 administratii locale din judet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )