Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coreea de Nord ataca SUA in cel mai nou video de propaganda

Playtech Playtech,
Coreea de Nord ataca SUA in cel mai nou video de propaganda

Tensiunile dintre Coreea de Nord si Statele Unite au ajuns la un nivel fara precedent, iar coreenii au publicat un nou videoclip distrugator. Nord-coreenii au ceva idei cand vine vorba de lucrurile pe care vor sa le transmita prin intermediul videoclipurilor pe care le realizeaza, doar ca le lipseste tehnica. Kim Jong-un apare in cateva []. continuă pe Playtech

Coreea de Nord ameninta SUA cu cea mai puternica DETONARE a unei bombe cu hidrogen

Coreea de Nord poate efectua cel mai puternic test al unei bombe cu hidrogen in Oceanul Pacific in una din actiunile sale posibile de cel mai inalt nivel impotriva Statelor Unite, a.

Coreea de Nord: Atacarea SUA cu rachete este inevitabila

Ministrul de Externe al Coreei de Nord, Ri Yong Ho, a afirmat sambata, la Organizatia Natiunilor Unite, ca presedintele american Donald Trump a facut inevitabila o vizita a rachetelor noastre pe continentul american, dupa ce liderul de la Casa Alba l-a numit pe omologul sau de la Phenian, Kim Jong-Un, omul racheta, scrie Reuters.

Coreea de NORD AMENINTA: SUA ne-au declarat RAZBOI. Le vom dobori bombardierele

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, ii raspunde dur lui Donald Trump, dupa ce cau trimis au trimis bombardiere si avione de lupta spre Coreea de Nord. Toata lumea ar trebui sa-si aminteasca clar.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )