Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu noul coronavirus. Cu cine a intrat in contact in ultimele zile

Playtech Playtech,
Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu noul coronavirus. Cu cine a intrat in contact in ultimele zile

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 si actualul candidat al Primariei Sector 5, a anuntat cu putin timp in urma ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta a povestit cum a aflat ca este infectat si ce alti membrii din familia sa au contactat virusul. O simpla vizita la medic s-a transformat intr-un . continuă pe Playtech

in plina campanie, Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu coronavirus

Cristian Popescu Piedone ar fi fost testat pozitiv cu noulcoronavirus. Fostulprimaral Primariei Sector 4 si candidat la Primaria Sectorului 5 ar fi luat virusul de la fiica lui, care a descoperit ca este infectata, din greseala.

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

Cristian Popescu Piedone nu s-a prezentat la primul termen din apelul in cazul Colectiv: Controversele din jurul fostului primar care vrea un nou mandat desi are o condamnare cu executare, in prima instanta

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, aspira acum la un nou mandat de edil, de data aceasta la Sectorul 5. Sustinut de formatiunea lui Dan Voiculescu, Partidul Puterii Umaniste.

incepe judecarea apelului in dosarul Colectiv, in care Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani de inchisoare

Judecarea apelului in dosarul Colectiv, in care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare, incepe vineri, la Curtea de Apel Bucuresti.

Cristian Popescu Piedone: Am primit rezultatul testului si NU sunt infectat cu noul coronavirus (VIDEO)

UPDATE, 18 septembrie, ora 12. 30 -Cristian Popescu Piedone anunta ca nu este infectat cu noul coronavirus, rezultatul testul sau fiind negativ. intr-o postare pe Facebook, candidatul pentru functia de primar .

Cristian Popescu Piedone: Am primit rezultatul testului si NU sunt infectat cu noul coronavirus (VIDEO)

UPDATE, 18 septembrie, ora 12. 30 -Cristian Popescu Piedone anunta ca nu este infectat cu noul coronavirus, rezultatul testul sau fiind negativ. intr-o postare pe Facebook, candidatul pentru functia de primar .

Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus, reactualizate. Ce inseamna caz probabil

Institutul de Sanatate Publica a actualizat, vineri, definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus si recomandarile de prioritizare a testarii pentru COVID-19. A fost introdusa notiunea de caz probabil, care se refera la persoane care au intrat in contact cu un caz confirmat, la cei care isi pierd gustul sau mirosul, dar si la pacientii cu imagine pulmonara sugestiva pentru COVID-19.

Schimb intens de replici pe B1 TV, intre Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu. Discutia a pornit de la constructiile ridicate in parcurile Capitalei (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, sustine ca de multe ori constructorii care ridica imobile in parcurile Capitalei sunt favorizati de primarii in functie. Viceprimarul a.

OMS avertizeaza: Sunt mai multe sanse sa castigi la loto decat sa scapi de infectia cu noul coronavirus (VIDEO)

Sansele de a evita infectia cu noul coronavirus sunt foarte mici si doar un vaccin si masurile de protectie pot ajuta in lupta cu COVID-19, avertizeaza dr. Mike Ryan, director executiv al Programului.

Focar de COVID-19 la IPJ Ialomita. Opt politisti, confirmati cu noul coronavirus

Dupa Primarie, Prefectura si Directia de Sanatate Publica a venit randul IPJ Ialomita. Opt politisti au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus. Noi imbolnaviri au fost inregistrate si in centrele DGASPC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )