Libnet.ro
UNICEF

07:30

CTP, despre remaniere: Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Playtech Playtech,
CTP, despre remaniere: Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu este de acord cu remanierea ceruta de premierul Viorica Dancila si i-a dat planurile peste cap lui Liviu Dragnea. Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul si a spus ca Dragnea este cel care iese in pierdere dupa refuzul primit din partea sefului statului. Deja chestiunea majoritatii e depasita. continuă pe Playtech

CTP, la Digi24: Cu aceasta remaniere, Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Lovitura fulgeratoare a presedintelui Klaus Iohannis, chiar daca anuntul lui din aceasta dupa-amiaza nu a surprins pe nimeni. Pur si simplu a anuntat ca nu e de acord cu remanierea ceruta de Viorica Dancila. Si toata lumea a asteptat ca PSD sa intre in scena cu planul B. Dar nu a fost cazul.

Ce face astazi Sandra, una dintre cele mai indragite artiste ale anilor 80

Un adevarat star in anii 80, Sandra va implini pe 18 mai 57 de ani. Sandra, pe numele ei adevarat Sandra Ann Lauer, a fost una dintre revelatiile anilor 80, cand a lansat hit-uri precum Magdalena, melodie.

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine sub un nou slogan: Se stie dintr-o felie.

Perchezitii la Unirea Shopping Center, una dintre proprietatile familiei Adamescu

Noi probleme pentru milionarul fugar Alexander Adamescu. Politistii au descins pentru perchezitii la Unirea Shopping Center, una dintre proprietatile familiei Adamescu. Alexander Adamescu este cercetat intr-un.

VIDEO CTP:Dancila nu a facut pe placul lui Dragnea. E clar ca acesti interimari nu mai sunt numiti de Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 refuzul presedintelui Iohannis cu privire la remanierea ceruta de premierul Dancila, spunand ca episodul reprezinta una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in genunchi pe care si-a dat-o vreodata Liviu Dragnea. in plus acesta a spus ca PSD nu a dorit sa puna in aplicare planul B, pentru a nu-si testa fragila majoritatea parlamentara.

Ce NENOROCIRE! Una dintre cele mai iubite cantarete a PIERDUT CASA! A ramas PE DRUMURI...

Becky G este acum una dintre cele mai apreciate artiste internationale, dar ea a marturisit recent ca a avut o situatie materiala precara in copilarie si a trebuit sa lupte pentru a ajunge unde este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )