Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cum a ajuns PSD in cel mai mare scandal din istoria Facebook

Playtech Playtech,
Cum a ajuns PSD in cel mai mare scandal din istoria Facebook

Facebook a pierdut atat la nivel de imagine, cat si evaluare pe bursa in scandalul pornit de la Cambridge Analytica. Dezvaluirile au ajuns si la PSD. Cambridge Analytica e compania care ar fi folosit informatii colectate de pe Facebook in campanii electorale. Datele au ajutat compania sa livreze reclame fix pe profilul utilizatorilor. Tipul acesta []. continuă pe Playtech

Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata

Antonov An-225 Mriya este cel mai mare avion din lume, din punct de vedere al greutatii, anvergurii si lungimii. Pe 22 martie, acesta a zburat din nou dupa ce a fost reparat. Cum a reusit aceasta aeronava sa creeze un mit? Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kievpe 21 decembrie 1988. Initial, acesta [].

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

Cel mai mic salariu din Politie este de 1776 lei, plus normele de hrana si echipament (1240 lei), sporurile si orele suplimentare / Ct cstiga cei cu functii de conducere

Cel mai mic salariu net din Politie al unui agent debutant) a crescut de la 1. 373 in decembrie 2016, la 1. 776 in ianuarie 2018, la care se adauga norma de hrana de 990 lei si norma de echipament de 250 de lei si alte sporuri, afirma ministerul de interne intr-un comunicat dat in contextul protestelor de sambata ale unor angajati MAI.

Romania isi vinde pamantul la cel mai mic pret din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana, dupa ce pretul mediu pentru un hectar era in 2016 sub 2. 000 de euro, scrie Digi24.

Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de inginerie in Romania -*- Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de ingin

Serviciul de muzica prin streaming Pandora, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din lume, a cumparat AdsWizz, o companie specializata in publicitate digitala audio cu centrul principal de inginerie in Bucuresti, intr-o tranzactie evaluata la 145 milioane de dolari.

A MURIT cel mai mare RIVAL al lui Ion Tiriac! (FOTO)

Una dintre firmele celebre din Romania a anuntat, pe pagina proprie, disparitia magnatului care a infiintat-o: Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, considerat rivalul lui Ion Tiriac pe piata auto interna.

Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de inginerie in Romania

Serviciul de muzica prin streaming Pandora, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din lume, a cumparat AdsWizz, o companie specializata in publicitate digitala audio cu centrul principal de inginerie in Bucuresti, intr-o tranzactie evaluata la 145 milioane de dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )