Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum a ajuns Romania mai bogata decat Ungaria sau Bulgaria

Playtech Playtech,
Cum a ajuns Romania mai bogata decat Ungaria sau Bulgaria

Salariul minim net din Romania nu iti aduce nici pe de parte un trai decent, dar, per total, romanii sunt mai bogati decat vecinii. Pentru prima data, romanii sunt mai bogati decat oricare. continuă pe Playtech

Romania are drumuri mai proaste decat tarile din Africa

Romania a ajuns in coada Africii in clasamentul infrastructurii rutiere. Tara noastra se afla pe locul 120 din 137 de tari dupa ce expertii au constatat ca drumurile noastre sunt mai proaste decat in.

Norica Nicolai (ALDE): Libertatea de expresie nu este mai importanta decat o procedura birocratica; Ce spune despre o noua Ordonanta 13

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat intr-un interviu pentru RFI Romania ca protestele spontane nu pot fi agreate decat in limitele in care sunt reglementate in lege, iar libertatea de expresie nu e mai importanta decat o procedura birocratica.

De ce unii oameni imbatranesc mai repede decat altii

Stim povestea clasica: tu ai o anumita varsta, dar sunt sanse mari ca oamenii sa o aproximeze gresit. Ori vor crede ca esti revoltator de tanar, ori revoltator de batran prin revoltator intelegem chiar si un an, doi in plus, dar varsta e un subiect sensibil pentru oricine trece de majorat). Cercetatorii au analizat situatia [] .

PERICOL LA METROU! Aerul din subteran, de 10 ori mai nociv decat limita legala. Risc crescut de imbolnavire (VIDEO)

Zeci de mii de romani sunt zilnic in pericol, la metrou! Motivul il repezinta chiar aerul pe care il respira calatorii. Potrivit unui studiu realizat de Libertatea, acesta este de 10 ori mai nociv decat cea mai.

Limba moldoveneasca a lui Plahotniuc e mai romaneasca decat limba moldoveneasca a lui Voronin

Vineri, 11 octombrie 2018, in anul Centenarului, s-a intamplat la Chisinau un episod extrem de relevant in relatia cu Romania.

De ce limba moldoveneasca a lui Plahotniuc e mai romaneasca decat limba moldoveneasca a lui Voronin

Vineri, 11 octombrie 2018, in anul Centenarului, s-a intamplat la Chisinau un episod extrem de relevant in relatia cu Romania.

Cum a ajuns Romania sa importe mere si rosii din Polonia. Am pierdut cand ne-am faramitat agricultura, in loc sa luam exemplul celorlalte tari foste socialiste

Director al Institutului Vietii din Cluj, institutie care se leaga de numele ei, cercetatoarea Carmen Scoaciu a explicat care sunt principalele probleme cu care se confrunta agricultura romaneasca, ce pericole vin la pachet cu legumele tratate excesiv cu chimicale, dar si motivele pentru care Romania nu poate sa exporte produse finite cu valoare adaugata.

Povestea tulburatoare a batranei care face haine din lana si care are sotul in carje si o fata cu sindrom Down: E mai muncitoare decat cel mai workaholic corporatist

O batrana de 78 de ani din satul Corbsori din comuna argeseana Corbi face de ani buni haine si accesorii minunate din lana la preturi derizorii. Femeia are sotul in carje si o fata cu sindrom Down, iar povestea ei a fost facuta cunoscuta in mediul online de catre Silviu Man, unul dintre cei mai apreciati tineri actori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )