Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Playtech Playtech,
Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere []. continuă pe Playtech

DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

El este romanul care a fost acceptat la Oxford din Marea Britanie, una dintre cele mai bune universitati ale lumii

Un roman se poate lauda cu o reusita fantastica la care multi nici nu indraznesc sa viseze. Radu Zevri a fostadmis la Universitatea Oxford din Marea Britanie la specializarea Computer Science, la care.

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu.

Adversara Simonei Halep de la Melbourne e una dintre cele mai antipatizate tenismene in Romania

Eugenie Bouchard a facut un gest urat in 2015, fiind pusa la zid nu doar in Romania, ci si in intreaga lume. Canadianca va juca maine cu SImona Halep in turul al doilea la Australian Open.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti a intrat in insolventa

Producatorul de incaltaminte Clujana, care a acumulat datorii de peste 13 milioane de lei, a intrat in insolventa, in urma unei decizii luate joi de Tribunalul Specializat Cluj. Activitatea la.

Traseu spectaculos pentru aceasta tanara. La 31 de ani ajunge in board-ul uneia dintre cele mai mari companii din Romania, dupa ce a fost casier

Actionarii Rompetrol Rafinare RRC), companie care opereaza rafinarile Petromidia Navodari, si care are 2,47 miliarde de lei capitalizare la bursa romaneasca, l-au inlocuit din consiliul de.

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume.

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa.

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )