Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum il ia la misto Victor Ponta pe Traian Basescu, dupa ce CAB a dat verdictul turnator pentru fostul presedinte

Playtech Playtech,
Cum il ia la misto Victor Ponta pe Traian Basescu, dupa ce CAB a dat verdictul turnator pentru fostul presedinte

Victor Ponta il ironizeaza pe Traian Basescu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca acesta a colaborat cu Securitatea. intr-o postare lunga pe Facebook, Victor Ponta a comentat decizia judecatorilor. Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii, a stabilit recent Curtea de Apel Bucuresti. Decizia luata nu este definitiva, iar fostul presedinte a . continuă pe Playtech

Ce nume conspirativ avea Traian Basescu la Securitate. Cum se apara fostul presedinte dupa decizia CAB

Traian Basescu a colaborat cu Securitatea, au decis, vineri, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. in dosarul deschis de CNSAS se precizeaza ca fostul presedinte al Romaniei a colaborat cu Securitatea avand numele conspirativ Petrov. Traian Basescu a colaborat cu Securitatea. Numele lui .

Traian Basescu, prima reactie dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii: Voi face contestatie

Traian Basescu a avut o prima reactie, dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii. Am vazut decizia CAB voi Contesta la inalta Curte decizia. Nu il acuz pe judecator,.

Curtea de Apel Bucuresti: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea Reactia fostului presedinte

Traian Basescu a colaborat cu Securitatea din perioada comunista, a decis vineri Curtea de Apel Bucuresti CAB), potrivit Mediafax. Decizia nu este definitiva. 14 Verdictul Curtii il iau ca atare. Voi contesta in instanta superioara verdictul, a declarat fostul presedinte.

Elena Udrea si-a botezat fetita. Cum a fost la eveniment si cum a fost revederea cu Traian Basescu!

Elena Udrea, revenita in tara in urma cu doua luni, si-a botezat ieri fetita. Iata cum a fost la eveniment, ce rochie a purtat si cum a fost revederea cu Traian Basescu la petrecerea de dupa.

UPDATE Basescu dupa verdictul de colaborare cu Securitatea: il voi contesta in instanta superioara Nu cred ca ce am facut eu poate fi etichetat drept colaborare cu Securitatea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca va contesta decizia Curtii de Apel Bucuresti, prin care magistratii i-au stabilit calitatea de colaborator al Securitatii. Recursul poate fi depus tot la Curtea de Apel Bucuresti.

Pensiile presedintilor Romaniei, taiate de Viorica Dancila. Cati bani vor pierde Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu

Proiectul de lege al ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, care prevede impozitarea pensiilor speciale ii vizeaza si pe fostii presedinti ai Romaniei. Daca va primi votul final, atunci Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Traian Basescu vor incasa mai putini bani. Proiectul de lege care vizeaza impozitarea pensiilor speciale a fost depus de ministrul Finantelor, Eugen Tedorovici.

Cine sunt nasii fetitei Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov. Multi credeau ca Traian Basescu o va crestina pe Eva Maria

Cu toate ca se credea ca Traian Basescu va fi parintele spirirtual al micutei Eva Maria, Udrea a infirmat imediat orice zvon si a sustinut ca nu el va fi nasul. Cine o va crestina pe fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov? Nu sunt persoane publice! Nasii fetitei Elenei Udrea Eva Maria este .

Verdict in dosarul lui Traian Basescu de la CNSAS. A colaborat sau nu cu Securitatea?

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da un verdict in dosarul in care CNSAS il acuza pe Traian Basescu de colaborare cu Securitatea. La ultimul termen, cel din data de 5 septembrie, fostul presedinte al Romaniei le-a spus judecatorilor ca nu a colaborat cu Securitatea si a precizat ca o eventuala decizie nefavorabila in acest .

Primele imagini cu Traian Basescu de la botezul fiicei Elenei Udrea. Cum a fost surprins fostul presedinte

Fostul ministru al Turismului,Elena Udrea si Adrian Alexandrov au avut parte vineri de mari emotii. Cuplul si-a botezat fiica, pe Eva Maria chiar la implinerea varstei de un an. Traian Basescu a venit la.

Traian Basescu, ar putea pierde totul. Poate ramane fara casa, bani si mandat

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au constatat, vineri, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost colaborator al Securitatii, decizia nefiind definitiva. in cazul in care decizia luata.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )