Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum va fi vremea de Rusalii, alerta meteo de la ANM vine cu temperaturi ridicate, averse dar si furtuni in unele zone ale tarii

Playtech Playtech,
Cum va fi vremea de Rusalii, alerta meteo de la ANM vine cu temperaturi ridicate, averse dar si furtuni in unele zone ale tarii

Ziua de Rusalii aduce temperaturi care vor ajunge si la 34 de grade Celsius, alaturi de ploi si furtuni. Meteorologii ii avertizeaza pe cei care merg la mare in weekend-ul acesta. ANM indica vremea pentru Rusalii Vom avea parte de o vreme deosebit de calda in urmatoarele 3 zile. Specialistii au avertizat ca in Capitala . continuă pe Playtech

Cum va fi vremea de Rusalii, alerta meteo de la ANM vine cu temperaturi ridicate, averse dar si furtuni in unele zone ale tari

Ziua de Rusalii aduce temperaturi care vor ajunge si la 34 de grade Celsius, alaturi de ploi si furtuni. Meteorologii ii avertizeaza pe cei care merg la mare in weekend-ul acesta. ANM indica vremea pentru Rusalii Vom avea parte de o vreme deosebit de calda in urmatoarele 3 zile. Specialistii au avertizat ca in Capitala .

Alerta meteo: Valul de aer saharian topeste Romania. Ce temperaturi se vor inregistra la umbra, cand lovesc vijeliile

Valul de aer saharian care a lovit Romania aduce potop de caldura in Romania. Meteorologii anunta o incalzire accentuata a vremii, cu valori maxime caniculare in multe zone din tara. Instabilitate atmosferica va continua sa se manifeste aproape zilnic, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Alerta meteo: VINE VALUL SAHARIAN! Trei zile de FOC pentru Romania: Unde vor fi FURTUNI devastatoare

Un val de aer saharian loveste Romania in urmatoarea perioada. Caldura greu de suportat va lua locul furtunilor devastatoare. Urmeaza trei zile cu temperaturi ridicate in vestul, sudul tarii, dar si din.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat ca, joi, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Romanii vor simti din plin caldura, deoarece indicele de confort termic, temperatura-umezeala ITU), va atinge si.

WEEKENDUL GROAZEI: O noua alerta METEO vizeaza 32 de judete! Canicula si VIJELII cum nu s-a mai vazut de mult...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pe parcursul acestei zile in 32 de judete, respectiv o informare de di.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Administratia Nationala de Meteorologie a dat publicitatii prognoza meteo pentru ziua de vineri, 14 iunie, iar vestile sunt imbucuratoare. Vara si-a intrat, in sfarsit, in drepturi, astfel ca vremea se va.

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ploi torentiale si furtuni violente

Pana duminica seara, caldura naucitoare va pune stapanire pe Romania. Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara, in regiunile vestice si sudice, iar disconfortul termic va fi ridicat. Pana sambata seara, va fi in vigoare un cod galben de ploi torentiale si furtuni, in cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, local in Dobrogea, Oltenia, Crisana, Maramures si la munte.

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Vremea calduroasava persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele dupa-amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse pe arii restranse, descarcari electrice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )